„OnePlus“ ir vėl driokstelėjo: pristatė vieną geriausių pigių telefonų rinkoje

Lukas Snarskis

2021-06-11, 10:05 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

2 komentarai (-ų)
„OnePlus“ ir vėl driokstelėjo: pristatė vieną geriausių pigių telefonų rinkoje

Kinijos kompanija „OnePlus“ praėjusiais metais pademonstravo pirmuosius „Nord“ serijos išmaniuosius telefonus. Įrenginiai sulaukė didelio susidomėjimo, o pagrindinė to priežastis – žemesnė nei įprasta jų kaina. Vakar, ketvirtadienį, kompanijos atstovai pademonstravo dar vieną šios linijos produktą – „OnePlus Nord CE 5G“.

Naujasis „OnePlus“ išmanusis telefonas bus prieinamas ir lietuviams, o jo kaina siekia vos 339 eurus. Ir nors kaina yra ganėtinai žema, tačiau gamintojas pasiūlė nemažai dėmesio verto galimybių, kurios turėtų patikti daugeliui. Taigi, pažvelkime į šį įrenginį plačiau.

Visų pirma, naujasis „OnePlus Nord CE 5G“ pasižymi 6,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Žvelgiant į įrenginio nuotraukas, nesunku pastebėti ir nedidelį kamerų apskritimą, kuris įmontuotas kairiajame ekrano kampe. „OnePlus“ naujiena taip pat turi itin siaurus ekrano rėmelius, kas telefonui suteikia papildomos vertės.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 750 5G“ procesoriumi, o pirkėjai Lietuvoje galės pasirinkti iš dviejų skirtingų atminties konfigūracijų. Pigiausias modelis pasiūlys 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o už 399 eurus bus parduodamas variantas su 12 GB ir 256 GB atmintinėmis. „OnePlus“ naujiena taip pat turės 4500 mAh talpos bateriją su 30W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog gamintojas telefono korpuse atrodo vietos ausinių lizdui, o po ekranu įmontavo ir pirštų antspaudų jutiklį.

„OnePlus Nord CE 5G“ nugarėlėje – triguba kamera. Pagrindinė jų bus aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 8 MP plataus kampo sensorių bei 2 MP gylio jutiklį, kuris skirtas portretų fotografijai. Išmaniojo telefono priekinėje dalyje įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. „OnePlus“ į šią naujieną taip pat įdiegė „Android 11“ operacinės sistemos versiją, kuri veiks su „OxygenOS 11“ vartotojo sąsaja.

Kaip jau minėjome, ši „OnePlus“ naujiena kainuos nuo 339 eurų, o prekyboje ji pasirodys nuo birželio 14 dienos. Pirkėjai, prieš įsigydami šią naujieną, galės pasirinkti iš trijų skirtingų spalvų – elektrinės, juodos arba sidabrinės.

2 komentarų

AMD

Kodėl taip vėlia parašėte, mrwhosetheboss visą video padarė 1 dieną ankščiau negu jūs, šiaip labai gerai viską darote

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas