„OnePlus“ patvirtino naujųjų flagmanų išleidimo datą, paaiškėjo ir neįtikėtini „AnTuTu“ testų rezultatai

Kinijos kompanija „OnePlus“ prieš keletą dienų surengė spaudos konferenciją, kuri buvo skirta paminėti bendrovės devintąjį gimtadienį. Kaip ir tikėtasi, renginio metu nepraleista progos paminėti ir dar nepristatytą „OnePlus 11“ seriją. O dabar jau žinoma ir kada įvyks oficialus pristatymas.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„OnePlus“ patvirtino naujųjų flagmanų išleidimo datą, paaiškėjo ir neįtikėtini „AnTuTu“ testų rezultatai

„OnePlus“ kompanijos atstovai pagaliau oficialiai patvirtino „OnePlus 11“ serijos išmaniųjų telefonų išleidimo datą. Paaiškėjo, jog spaudos konferencija bus surengta jau vasario 7 dieną, kuomet įvyks „OnePlus 11 Cloud“ renginys. Pristatymo metu bus pristatyti ne tik telefonai, bet ir naujieji „Buds Pro 2“ belaidžiai ausinukai.

Priminsime, jog prieš keletą dienų, kompanijos vadovai pademonstravo reklaminį „OnePlus 11“ serijos vaizdo įrašą. Deja, tačiau jis neatskleidžia pilno išmaniojo telefono dizaino. Nepaisant to, klipe galima matyti didžiulį kamerų apskritimą, kuriame – trys kameros ir LED blykstė. Žinoma, čia matomas ir „Hasselblad“ logotipas.

Dabar internete pasirodė ir „OnePlus 11“ telefono testų rezultatai „AnTuTu“ platformoje. Išmanusis buvo aptiktas veikiantis su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Gauti rezultatai – rekordiniai, mat šis „OnePlus“ įrenginys užfiksavo net 1 341 080 taškų rezultatą, o tai yra daugiau nei „iQOO 11“, kurio sintetinių testų vidurkis siekė kiek daugiau nei 1,2 mln.

Tikėtina, kad „OnePlus 11“ bus aprūpintas 6,7 colių įstrižainės ekranu su Quad HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Visai neseniai paaiškėjo ir tai, jog bazinis šios serijos variantas turėtų būti aprūpintas 100W greituoju įkrovimu, ką patvirtinta ir 3C sertifikatas. Čia atskleidžiama ir tai, jog įrenginys palaikys 11V/9.1A išvestį.

Pranešama, kad „OnePlus 11“ taip pat turės 50 MP pagrindinę kamerą, o greta jos – 48 MP plataus kampo bei 32 MP teleobjektyvas, kuris turėtų pasiūlyti ir 2x optinį priartinimą. Žinoma, Kinijos kompanija ir toliau tęs bendradarbiavimą su „Hasselblad“. Kol kas tai yra viskas, kas yra žinoma apie „OnePlus 11“ modelį.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Karolis

Na laukia turbut dar vienas faceliftas 😁 pamete OnePlius savo kelia del pinigu takelio. Dideliu lukesčiu po kol kas nera.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas