„OnePlus“ ruošia dar vieną naujieną: netrukus pasirodys dar vienas nebrangus telefonas

Lukas Snarskis

2021-06-12, 08:35 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
„OnePlus“ ruošia dar vieną naujieną: netrukus pasirodys dar vienas nebrangus telefonas

Kinijos kompanija „OnePlus“ prieš kelias dienas pristatė naująjį „OnePlus Nord CE 5G“ išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja, kad tai ne paskutinė naujiena šią vasarą. Jeigu pastarasis įrenginys yra pirmojo „Nord“ modelio atnaujinimas, tai artimiausiu metu turėtų pasirodyti ir visiškai atnaujintas variantas.

Nors gamintojas dar nėra pristatęs „OnePlus Nord2“ išmaniojo, tačiau internete pasirodė visos pagrindinės šio įrenginio specifikacijos. „OnePlus“ atstovai dar net nėra pranešę kada gali įvykti naujojo „Nord2“ modelio pristatymas, tačiau ganduose minima liepos 9 diena.

Remiantis internete pasirodžiusia informacija, „OnePlus Nord2“ turėtų pasižymėti 6,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 90Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas taip pat turės po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Deja, tačiau šiuo metu nėra žinoma kaip gali atrodyti šis modelis.

Telefonas turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 1200“ procesoriumi, o pirkėjai galėtų rinktis iš dviejų atminties konfigūracijų – 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „OnePlus Nord2“ veikimą palaikys 4500 mAh talpos baterija, o greitasis įkrovimas bus bent 30W. Tiesa, labai tikėtina, kad gamintojas su šiuo modeliu pasiūlys net ir 65W greitojo įkrovimo galimybę.

Tikėtina, kad išmaniojo telefono kamerų dizainas bus labai panašus į „OnePlus 9 Pro“ modelio. Vienintelis stilistinis skirtumas – vietoj dešiniajame kampe esančios kameros turėtų atsirasti LED blykstė. Panešama, kad „OnePlus Nord2“ turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o gerta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP sensorių, kuris bus makro arba gylio. Asmenukes fiksuoti turėtų padėti 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera.

Kaip jau minėjome, šis „OnePlus“ įrenginys dar nėra oficialiai pristatytas, tačiau jo išleidimas turėtų įvykti jau liepos 9 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas