„Oppo“ pristatė naujus „Reno 6“ telefonus: akcentas fotografijai ir itin patraukli kaina

Lukas Snarskis

2021-05-30, 08:30 (atnaujinta 2023-01-08, 14:23)

0 komentarų
„Oppo“ pristatė naujus „Reno 6“ telefonus: akcentas fotografijai ir itin patraukli kaina

Kinijos kompanija „Oppo“ būtų galima priskirti tarp tų gamintojų, kurie ganėtinai dažnai pristato naujus produktus ir dėl šios priežasties savo asortimente turi gausybę įvairiausių opcijų. Penktadienį kompanijos atstovai pademonstravo dar tris naujus išmaniuosius telefonus, o visi jie buvo priskirti „Reno 6“ produktų linijai.

Naująją produktų seriją sudaro standartinis „Reno 6“ modelis, o taip pat ir „Oppo Reno 6 Pro“ bei „Reno 6 Pro+“ variantai. Reikėtų pastebėti tai, jog bazinis modelis veiks su visai neseniai išleistu „MediaTek Dimensity 900“ procesoriumi, o visi trys įrenginiai turės trigubas kameras bei 65W greitąjį „SuperVOOC 2.0“ įkrovimą. Pažvelkime į šias „Oppo“ naujienas detaliau.

Naujasis „Oppo Reno 6“ pasižymi 6,4 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 90Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Žvelgiant į šio išmaniojo telefono nuotraukas, nesunku pastebėti, jog kairiajame ekrano kampe gamintojas įmontavo ir asmenukių kamerą, kuri bus aprūpinta 32 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Kaip jau minėjome, šis modelis veiks su „Dimensity 900“ procesoriumi, o pirkėjai galės pasirinkti iš dviejų atminties konfigūracijų – 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės talpos. Šio modelio veikimą palaikys 4300 mAh talpos baterija, o telefone suksis „Android 11“ operacinės sistemos versija su „ColorOS 11.3“ vartotojo sąsaja.

„Oppo Reno 6“ nugarėlėje, kaip minėjome teksto pradžioje, rasime trigubą kamerą, kurios pagrindinis objektyvas bus 64 MP raiškos, o greta jo – 8 MP plataus kampo kamera bei 2 MP makro sensorius.

Žvelgiant į „Oppo Reno 6 Pro“ ir „Reno 6 Pro+“ modelius, tai daugelis specifikacijų yra identiškos. Abu variantai pasižymi 6,55 colių įstrižainės AMOLED ekranais su 90 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Abu įrenginiai taip pat turi 4500 mAh talpos baterijas bei „Android 11“ ir „ColorOS 11.3“ kombinaciją.

„Oppo Reno 6 Pro“ modelis veiks su „MediaTek Dimensity 1200“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės talpos. Tuo tarpu, „Pro+“ modelis turės „Qualcomm Snapdragon 870“ lustą, o atminties konfigūracijos bus analogiškos kaip ir kituose dvejuose modeliuose.

„Oppo Reno 6 Pro+“ nugarėlėje turės pagrindinę kamerą su 50 MP raiškos „Sony IMX766“ sensoriumi, o greta rasime 16 MP plataus kampo bei 13 MP teleobjektyvą, kuris pasižymi ir 2x optiniu priartinimu. Ketvirtasis sensorius – 2 MP makro. „Reno 6 Pro“ kamerų konfigūracija yra kiek paprastesnė – pagrindinė kamera aprūpinta 64 MP sensoriumi, o greta 8 MP plataus kampo bei du 2 MP objektyvai – vienas makro, o kitas gylio.

Pranešama, kad „Oppo Reno 6“ pradinė kaina sieks maždaug 360 eurų, „Pro“ modelis bus parduodamas nuo 450, o už „Pro+“ variantą teks mokėti nuo 515 eurų. Bent jau kol kas, visos šios „Oppo“ naujienos bus prieinamos tik Kinijoje, o jų prekybos pradžia prasideda jau nuo kitos savaitės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas