„Oukitel“ ruošia labai pigų „C18 Pro“ telefoną, kuris lyginamas su „Xiaomi Mi Note 10“

Lukas Snarskis

2020-04-12, 01:00 (atnaujinta 2023-03-09, 08:03)

2 komentarai (-ų)
„Oukitel“ ruošia labai pigų „C18 Pro“ telefoną, kuris lyginamas su „Xiaomi Mi Note 10“

Jeigu esate kada ieškoję pigaus ir itin atsparaus išmaniojo telefono, tai tuomet tikriausiai teko girdėti apie Kinijos kompaniją „Oukitel“. Gamintojas šiemet jau pristatė ne vieną tokio tipo įrenginį, tačiau dabar turi kiek kitokią naujieną. „Oukitel“ pristato itin pigų „Oukitel C18 Pro“ išmanųjį telefoną.

Kaip teigia šios kompanijos atstovai, dauguma žemesnės klasės išmaniųjų telefonų gamintojų savo telefonuose nenaudoja makro kamerų, tačiau tokias galimybes ir siūlo savo gerbėjams, o tokių atvejų pasitaiko net ir brangiausiuose įrenginiuose. Būtent su tokiomis mintimis savo naująjį produktą pristato „Oukitel“, o naujajam „C18 Pro“ modeliui net panaudojo šūkį „atskirk tikrą ir klastotę“.

Naujasis „Oukitel C18 Pro“ modelis nugarėlėje turi keturių kamerų konfigūraciją, kurią sudaro 16 MP raiškos pagrindinė kamera, o greta jos – 8 MP itin plataus kampo bei, žinoma, 5 MP makro kamera bei dar vienas papildomas 2 MP sensorius. Gamintojas neslepia, jog visa tai yra realios specifikacijos, o kad paliktų dar geresnį įspūdį – siūlo įsitikinti pažvelgiant į palyginimą. Šis, vos 137 eurus kainuosiantis, išmanusis palygintas su penkias kameras turinčiu „Xiaomi CC9 Pro“, kuris Europoje žinomas kaip „Mi Note 10“.

„Oukitel C18 Pro“ taip pat pasižymės 6,55 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei turės nedidelį ekrano iškirpimą kairiajame kampe, kur bus įmontuota asmenukėms skirta kamera. Pastaroji pasižymės 8 MP raiškos vaizdo jutikliu su galimybe filmuoti Full HD raiška. Telefone bus naudojamas „MediaTek Helio P25“ procesorius su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties.

https://www.youtube.com/watch?v=gQX7kSFe4pc

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis 4000 mAh talpos baterija, kuri palaikys ir 10W greitąjį įkrovimą. „Oukitel“ į savo naująją produktą taip pat įdiegė ir „Android 10“ operacinės sistemos versiją. Žinoma, pati įspūdingiausia dalis – šio įrenginio kaina.

Kaip jau minėjome, išmanusis telefonas kainuos maždaug 137 eurus, tačiau „Oukitel“ balandžio 20 dieną ketina pasiūlyti ir specialią kainą, kuri turėtų siekti vos 90 eurų. Daugiau informacijos apie tai rasite paspaudę čia.

2 komentarų

Vidas

Drisciau priestarauti Henrikui. Butent ta staciakampio stilistika kameroms iformint ir suzavejo. Seniai laukiamas sprendimas. Butent del tu apvaliu kameru "kelmu" - vis dar atidedu telefono keitima i koki naujesni, vis tiedamasis, kad rinkai bus pasiulyta daugiau " kampuotu", kvadratiniu ar staciakampiu sprendimu. Visu antra, ner ko spjaudyt ant 4RAM ir 64 vidines ir vadint seniena. Uz tokia kaina, tai netgi super. Visu trecia zaidimams net ir to pakanka, jau nekalbant apie kasdienius darbo reikalus.

Henrikas

Kad kamera visiškai nepanaši į Xiaomi Mi Note 10, 16 MP tau panašu į 108 MP? Nejuokauk! Dar kameros išplanavimas su antspaudu negražiai atrodo, kodėl išvis stačiakampio formos? 4 GB RAM ir 64 GB vidinė? Neprisimenu laikų, kai tokius gamino! Bet turiu pasakyti, kad už ir ne akcijinę kainą, telefonas labai pigiai parduodamas ir mano manymu bus vienas iš Oukitel plėtros pradžios telefonų! Patarčiau visiems pasidomėti šia įmone, nes apie manau ją daug nesate girdėję, ir kaip vienas iš pirmųjų jos populiarinimo telefonų, bus galimybė susirasti dar panašaus apsimokėjimo koeficiento išmaniųjų!

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas