Paaiškėjo geriausias praėjusių metų telefonas: apdovanojimą pelnė dėl ribas peržengiančių funkcijų

Pranešimas spaudai

2021-07-14, 11:40 (atnaujinta 2021-07-15, 00:43)

0 komentarų
Paaiškėjo geriausias praėjusių metų telefonas: apdovanojimą pelnė dėl ribas peržengiančių funkcijų

Šių metų pradžioje prie „Samsung“ išmaniųjų įrenginių šeimos prisijungęs „Galaxy S21 Ultra 5G“ flagmanas „Global Mobile Awards“ apdovanojimuose pelnė geriausio išmanaus telefono titulą. Įrenginys buvo vertintas atsižvelgiant į pasikeitusį gyvenimo ritmą ir daugiausiai simpatijų pelnė dėl įprasto telefono ribas peržengiančių funkcijų.

Apdovanotas už geriausias inovacijas

Anot mobiliųjų technologijų kongreso („Mobile World Congress 2021“) teisėjų, flagmanas „Galaxy S21 Ultra 5G“ yra geriausias kada nors bendrovės „Samsung“ pagamintas „Android“ išmanusis telefonas, išsiskiriantis dinaminiu „AMOLED 2X“ ekranu, puikiomis savo klasės kameromis, kompiuteriui prilygstančiu našumu ir visa tai apjungiančiu klasiško dizaino korpusu.

„Mums didelė garbė būti pripažintiems tokioje konkurencingoje kategorijoje. Šiandien išmanieji įrenginiai yra neatsiejama mūsų kasdienio gyvenimo dalis, todėl „Samsung“, kaip savo srities inovacijų lyderiai, visokeriopai stengiasi kurti įrenginius, atliepiančius visus vartotojų poreikius“, – teigia „Samsung Electronic Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas.

Itin plačios kamerų sistemos galimybės

Vartotojus telefonuose kone labiausiai domina kamera ir jos galimybės, todėl gamintojai ir toliau ieško būdų, kurie fotografavimo patirtį padarytų dar malonesnę.

Visiems jau tapo įprasta fotografuoti kraštovaizdžius, dalintis nuostabiais saulėlydžiais, raudoniu nuspalvintais dangaus ar žydinčių laukų vaizdais, o vasarą bei atostogų metu vaizdų, kuriuos norime užfiksuoti, yra dar daugiau. Ar kada nors bandėte iš arti nufotografuoti rasą, nugulusią ant žolės, vandens lašus ar gėlės žiede stabtelėjusią bitę?

Su naujausiais flagmanais užfiksuoti nuotrauką iš arti labai paprasta. Itin plataus kampo kamera užtikrins, kad priartėjus 10 cm atstumu prie objekto, kurį norite nufotografuoti, automatiškai įsijungs „makro“ režimas. Įrenginyje integruota lazerinio automatinio fokusavimo sistema pasirūpins, kad nesvarbu kur nukreiptumėte kamerą, kadras išliks fokuse, bus detalus ir ryškus.

Su „Galaxy S21 Ultra 5G“ išmaniuoju telefonu, patogu įamžinti ir toli esančius objektus. Šiame telefone integruota „Dual Tele Zoom“ technologija leidžia vaizdą priartinti net 100 kartų, todėl tai suteikia galimybę nuotraukose užfiksuoti ir itin toli esančius objektus, pavyzdžiui, padanges raižantį lėktuvą ar naktį šviečiantį mėnulį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas