Paaiškėjo oficialus FIFA pasaulio čempionato išmanusis telefonas: antrąkart iš eilės garbinga pozicija patikėta tai pačiai bendrovei

Arnas Balčiūnas

2022-09-27, 14:30

0 komentarų

FIFA pasaulio futbolo čempionato startas jau ne už kalnų. Katare įvyksiančiame prestižiniame turnyre varžysis stipriausios planetos rinktinės, o dabar aiškėja ir pirmenybių rėmėjai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Paaiškėjo oficialus FIFA pasaulio čempionato išmanusis telefonas: antrąkart iš eilės garbinga pozicija patikėta tai pačiai bendrovei

Vakar įvykusiame „Vivo X Fold+“ išmaniojo telefono pristatymo metu, buvo paskelbta, jog kompanija ir vėl bus oficiali čempionato partnerė. Tai jau antrasis pasaulio čempionatas, kuomet FIFA bendradarbiauja su išmaniųjų telefonų gamintoju iš Kinijos. Dar viena įdomi detalė ir tai, jog „Vivo“ surengtas pristatymas įvyko 118-ųjų FIFA metinių dieną.

Šių metų čempionate „Vivo“ logotipas bus matomas pagrindinėse reklamos vietose, tokiose kaip skydeliai aplink aikštelę, interviu lentelėje bei kitose vaizdinėse reprezentacijose. Visi darbuotojai, kurie dirbs FIFA pasaulio čempionate, gaus „rinkoje pirmaujančius“ bendrovės flagmanus, kas, teigiama, padės sėkmingai užbaigti pasiruošimą pirmenybėms.

Pastaroji partnerystė yra dar vienas Kinijos milžinės į platesnius tarptautinius vandenis. Bendradarbiavimas su FIFA suteiks „Vivo“ dar daugiau matomumo. 2014 metais pradėta plėtra jau dabar duoda puikių rezultatų – kompanija veikia daugiau nei 60 šalių, o prekės ženklo pasirodymas Katare turėtų suteikti prieigą prie papildomos auditorijos, kurios skaičius turėtų siekti 5 mlrd.

Verta prisiminti ir tai, jog „Vivo“ su FIFA bendradarbiavo ir Arabijos taurės metu, kuri praėjusiais metais vyko tame pačiame Katare. Kinijos kompanija darbavosi ir su UEFA, kuomet 2021 metais buvo surengtos „Euro 2020“ pirmenybės, dėl pandemijos surengtos metais vėliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas