Pasaulis turi naują kamerų čempioną: šis telefonas fotografams tiesiog atėmė žadą

Lukas Snarskis

2021-08-01, 09:10 (atnaujinta 2021-09-09, 01:48)

1 komentaras
Pasaulis turi naują kamerų čempioną: šis telefonas fotografams tiesiog atėmė žadą

Po daugybės mėnesių laukimo – tai pagaliau įvyko. Kinijoje pagaliau įvyko „Huawei“ flagmanų pristatymas, kurio metu buvo pademonstruoti „Huawei P50“ serijos išmanieji telefonai. Tiesa, šiemet ši įrenginių linija yra kiek kitokia nei anksčiau ir joje neberasime „Pro+“ varianto ir išvydome kiek kitokius „P50“ ir „P50 Pro“ modelius.

Ir nors „Huawei“ pastaruosius keletą metų išgyvena ne pačius geriausius laikus, tačiau kai kurie dalykai nesikeičia. Vienas iš jų – „DxOMark“ telefonų kamerų reitingai. Daugelį metų šios Kinijos kompanijos produktai atsidurdavo sąrašų viršūnėse ir 2021 metai – ne išimtis. Naujasis „Huawei P50 Pro“ jau buvo išbandytas „DxOMark“ kamerų ekspertų ir iškart įsitaisė pirmoje pozicijoje.

Visai neseniai pristatytas „Huawei P50 Pro“ surinko 144 taškus ir minimaliu skirtumu aplenkė „Xiaomi“ flagmaną bei sugrąžino „Huawei“ pirmąją poziciją. Išmanusis telefonas pelnė 149 reitingo taškus už fotografavimo galimybes, 107 už priartinimą bei 116 taškų už filmavimo galimybes.

„DxOMark“ ekspertai pažymi, jog naujasis „Huawei“ flagmanas gali pasiūlyti itin tikslias spalvas, platų dinaminį diapazoną bei puikų nuotraukų detalumą. Pažymimos ir puikios fotografavimo tamsoje galimybės – itin greitas fokusavimas ar puiki ekspozicija. Fotografuojant priartintą vaizdą, „P50 Pro“ išsiskiria puikiu detalumu, itin žemu triukšmo lygiu.

Tiesa, tai yra ne vienintelis titulas, kuris keliauja į „Huawei“ stovyklą iš „DxOMark“. Kamerų ekspertai spėjo išbandyti ir telefone esančią asmenukių kamerą, kuri užkopė į pirmąją vietą ir šioje kategorijoje. „P50 Pro“ modelis surinko 106 taškus ir aplenkė iki tol pirmavusį „Mate 40 Pro“.

Primename, kad „Huawei“ šią savaitę pristatė „P50“ ir „Huawei P50 Pro“ išmaniusoius telefonus. Abu įrenginiai turės 50 MP pagrindinę kamerą su f/1.8 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. „P50 Pro“ variantas aprūpintas 40 MP juodos ir baltos spalvos objektyvą, 13 MP plataus kampo sensorių. Šis flagmanas taip pat aprūpintas 64 MP raiškos periskopiniu sensoriumi.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas