Pasiruoškime legendos sugrįžimui: jau netrukus galime išvysti atnaujintą kultinio „Nokia“ telefono variantą

Arnas Balčiūnas

2024-03-20, 18:00

1 komentaras

Per pastaruosius metus išmaniųjų telefonų rinkoje debiutavo ne vienas naujas „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtas įrenginys. Tačiau šių metų pradžioje pasirodė pranešimų, jog „HMD Global“ daugiau nebeketina kurti šiuo prekiniu ženklu pažymėtų įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pasiruoškime legendos sugrįžimui: jau netrukus galime išvysti atnaujintą kultinio „Nokia“ telefono variantą

Neilgai trukus tokie gandai buvo paneigti, o dabar HMD atstovai dalinasi nauju reklaminiu plakatu. Socialiniame tinkle „X“ buvo paskelbta nuotrauka, kurioje matyti dvi ikonos ir prierašas „tai mano gimtadienis“. Ir nors konkrečiai niekas neįvardijama, net neabejojama, kad bus atnaujintas vienas legendinis „Nokia“ telefonas.

HMD šį įrašą paskelbė kovo 18 dieną, kuomet buvo minimas 25 „Nokia 3210“ telefono gimtadienis. Šis kultinis telefonas atvėrė kelią „Nokia 3310“, kuris tapo mobiliųjų telefonų pramonės legenda.

Iš tikrųjų, „Nokia“ žaidimą „Snake“, pritaikomus skydelius, integruotą skambėjimo melodijų kompozitorių ir dizainą be antenos pirmiausia įdiegė 3210, o tik po to – „Nokia 3310“ įrenginyje.

Apie planus pristatyti keletą mygtukinių telefonų su „Nokia“ prekiniu ženklu buvo skelbiama ir anksčiau, tačiau nieko konkretaus HMD nėra pateikę iki šiol. Kaip bebūtų, naujienų galime sulaukti jau artimiausiu metu.

1 komentarų

Arunas

Marketingas. Vėl išleis koki pigų š. Su bloga kamera ir kitu 2006 funkcionalumu. O valdymas bus 100proc blogesnis už 3210. Sneikas 4klavišais o ne dviem. Meniu naršymas ne skaičiu klaviatura o dedikuotais mygtukais. Tikekimes dar t9 bus. Žodžiu su DI gera camera mygtukini galima padaryti super. Bet niekam to nereikia. :) Tai va ir neßiojamės visur televizorius. Ir nesvarbu ar tai fagmanas televizorius ar šlangmanas. Jis vis tiek televizorius.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas