Paskelbti galingiausi „Android“ telefonai: tarp geriausiųjų rasime ir „Samsung“, tačiau karūna iškeliauja į Kiniją

Lukas Snarskis

2023-05-16, 11:01

3 komentarai (-ų)

Išmaniųjų telefonų testavimo programėlė „AnTuTu“ yra itin populiari tarp tų, kurie nori sužinoti savo naujojo įrenginio galimybes bei palyginti jas su kitais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Paskelbti galingiausi „Android“ telefonai: tarp geriausiųjų rasime ir „Samsung“, tačiau karūna iškeliauja į Kiniją

Visai neseniai „AnTuTu“ aplikacijos kūrėjai paskelbė galingiausius praėjusio mėnesio „Android“ telefonus, todėl kviečiame juos apžvelgti kartu su mumis. Šįsyk galime įžvelgti pokyčius žvelgiant į pačią reitingo viršūnę.

Kovo mėnesio rezultatai rodė, kad galingiausias yra „Red Magic 8 Pro+“ išmanusis telefonas, tačiau jis šiuo sostu džiaugėsi neilgai. Balandžio mėnesio duomenimis, reitingo viršūnėje atsidūrė „Asus ROG 7 Pro“, kuris veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turi 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties.

Naujasis „Asus“ flagmanas rinko kiek daugiau nei 1,33 mln. taškų, o toks rezultatas leido aplenkti antroje vietoje likusį „Red Magic 8 Pro+“ išmanųjį telefoną. Pastarasis balandžio mėnesį rinko po 1,3 mln. taškų. Trečioje ir ketvirtoje vietoje – „Xiaomi 13“ serijos modeliai.

Trečioje vietoje atsidūrė „Xiaomi 13 Pro“, o laipteliu žemiau rikiuojasi „Xiaomi 13“, kuris tik labai neženkliai atsiliko nuo „Pro“ modelio. Penktoje pozicijoje puikuojasi „IQOO 11“ išmanusis, kuris, kaip ir visi kiti, veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkiniu.

Tarp dešimties galingiausių „Android“ išmaniųjų telefonų rasime ir visus tris „Samsung Galaxy S23“ serijos įrenginius. Šeštoje vietoje rikiuojasi „Ultra“, septintoje – „Galaxy S23+“, o aštuntoje – „Galaxy S23“ variantas. Dešimtuką užbaigia „OnePlus 11“ ir „Honor Magic 5“ išmanieji.

AnTuTu“ reitingų rezultatai sudaromi pagal „AnTuTu Benchmark V9“ testų rezultatus, kurie buvo atlikti nuo balandžio 1 iki balandžio 31 dienos, tačiau į lentelę patenka tik tie įrenginiai, kurie buvo ištestuoti bent 1000 kartų. Kaip tokį galingiausių išmaniųjų telefonų dešimtuką vertinate Jūs? Ar tarp šių modelių yra ir tas, kurį naudojate Jūs?

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas