Paskelbti galingiausi „Android“ telefonai: tarp geriausiųjų rasime ir „Samsung“, tačiau karūna iškeliauja į Kiniją

Lukas Snarskis

2023-05-16, 11:01

3 komentarai (-ų)

Išmaniųjų telefonų testavimo programėlė „AnTuTu“ yra itin populiari tarp tų, kurie nori sužinoti savo naujojo įrenginio galimybes bei palyginti jas su kitais.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Paskelbti galingiausi „Android“ telefonai: tarp geriausiųjų rasime ir „Samsung“, tačiau karūna iškeliauja į Kiniją

Visai neseniai „AnTuTu“ aplikacijos kūrėjai paskelbė galingiausius praėjusio mėnesio „Android“ telefonus, todėl kviečiame juos apžvelgti kartu su mumis. Šįsyk galime įžvelgti pokyčius žvelgiant į pačią reitingo viršūnę.

Kovo mėnesio rezultatai rodė, kad galingiausias yra „Red Magic 8 Pro+“ išmanusis telefonas, tačiau jis šiuo sostu džiaugėsi neilgai. Balandžio mėnesio duomenimis, reitingo viršūnėje atsidūrė „Asus ROG 7 Pro“, kuris veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turi 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties.

Naujasis „Asus“ flagmanas rinko kiek daugiau nei 1,33 mln. taškų, o toks rezultatas leido aplenkti antroje vietoje likusį „Red Magic 8 Pro+“ išmanųjį telefoną. Pastarasis balandžio mėnesį rinko po 1,3 mln. taškų. Trečioje ir ketvirtoje vietoje – „Xiaomi 13“ serijos modeliai.

Trečioje vietoje atsidūrė „Xiaomi 13 Pro“, o laipteliu žemiau rikiuojasi „Xiaomi 13“, kuris tik labai neženkliai atsiliko nuo „Pro“ modelio. Penktoje pozicijoje puikuojasi „IQOO 11“ išmanusis, kuris, kaip ir visi kiti, veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkiniu.

Tarp dešimties galingiausių „Android“ išmaniųjų telefonų rasime ir visus tris „Samsung Galaxy S23“ serijos įrenginius. Šeštoje vietoje rikiuojasi „Ultra“, septintoje – „Galaxy S23+“, o aštuntoje – „Galaxy S23“ variantas. Dešimtuką užbaigia „OnePlus 11“ ir „Honor Magic 5“ išmanieji.

AnTuTu“ reitingų rezultatai sudaromi pagal „AnTuTu Benchmark V9“ testų rezultatus, kurie buvo atlikti nuo balandžio 1 iki balandžio 31 dienos, tačiau į lentelę patenka tik tie įrenginiai, kurie buvo ištestuoti bent 1000 kartų. Kaip tokį galingiausių išmaniųjų telefonų dešimtuką vertinate Jūs? Ar tarp šių modelių yra ir tas, kurį naudojate Jūs?

3 komentarų

Straipsnio Autoriui

Asus yra ne kinijos, o TAIVANIO kompanija, pataisykite straipsnio antraštę!

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas