Paskelbti galingiausi gruodžio mėnesio „Android“ telefonai: sąrašo viršūnėje atsidūręs flagmanas ženkliai pralenkė visus savo konkurentus

Lukas Snarskis

2024-01-13, 17:01

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų testavimo programėlė „AnTuTu“ yra itin populiari tarp tų, kurie nori sužinoti savo naujojo įrenginio galimybes bei palyginti jas su kitais. Šios aplikacijos kūrėjai kiekvieną mėnesį pristato ir galingiausių telefonų dešimtukus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Paskelbti galingiausi gruodžio mėnesio „Android“ telefonai: sąrašo viršūnėje atsidūręs flagmanas ženkliai pralenkė visus savo konkurentus

Visai neseniai „AnTuTu“ aplikacijos kūrėjai paskelbė galingiausius gruodžio mėnesio „Android“ telefonus, todėl kviečiame juos apžvelgti kartu su mumis. Dešimtuke rasime ir anksčiau dar nematytų modelių.

Pirmoje vietoje gruodžio mėnesį atsidūrė „iQOO 12“ išmanusis telefonas, kuris veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turi 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. Šis flagmanas rinko vidutiniškai 2 086 638 taškus ir gerokai aplenkė kitus dešimtuko įrenginius.

Antroje vietoje rikiuojasi „Xiaomi 13“ išmanusis, kuris naudoja „Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkinį ir turi 12 GB operatyviosios bei 256 GB vidinės atminties. Trečioje vietoje – „Samsung Galaxy S23 Ultra“ modelis. Įdomu tai, jog į šie du įrenginiai dar lapkričio mėnesį užėmė atitinkamai 6 ir 9 vietas, o dabar patenka tarp trijų geriausių.

Gruodžio mėnesio dešimtuke rasime ir „Galaxy S23+“ išmanųjį telefoną, kuris rikiuojasi ketvirtoje pozicijoje. Laipteliu žemiau – „nubia Z50“, o šeštoje vietoje – „Galaxy S23“ modelis. Septintoje pozicijoje rikiuojasi „Xiaomi 13T Pro“, kuris veikia su „MediaTek Dimensity 9200+“ procesoriumi. Įdomu tai, jog šis įrenginys yra vienintelis, kuris naudoja ne „Qualcomm“ sukurtus lustus.

Dešimtuko pabaigoje matome „OnePlus 11“, „Honor Magic5“, o taip pat ir „Poco F5 Pro“ išmaniuosius telefonus. Pastarasis modelis yra vienintelis, kuris naudoja „Snapdragon 8+ Gen 1“ mikroschemų rinkinį.

Norėtumėme atkreipti dėmesį, jog „AnTuTu“ reitingų rezultatai sudaromi pagal „AnTuTu Benchmark V10“ testų rezultatus, kurie buvo atlikti nuo gruodžio 1 iki gruodžio 31 dienos, tačiau į lentelę patenka tik tie įrenginiai, kurie buvo ištestuoti bent 1000 kartų. Kaip tokį galingiausių išmaniųjų telefonų dešimtuką vertinate Jūs? Ar tarp šių modelių yra ir tas, kurį naudojate Jūs?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas