Pigesnio „Samsung“ flagmano turėtojams – puikios naujienos: išleistas programinės įrangos atnaujinimas, kuris suteiks daugybę naujų galimybių

Lukas Snarskis

2024-05-14, 09:00

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet pristatė naująją „One UI 6.1“ vartotojo sąsajos versiją, kuri iš pradžių debiutavo su „Galaxy S24“ serijos įrenginiais. Po jos įdiegimo atsiradusios DI funkcijos „Galaxy“ vartotojams palengvins komunikaciją tiek su artimiausiais žmonėmis, tiek su kitakalbiais.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pigesnio „Samsung“ flagmano turėtojams – puikios naujienos: išleistas programinės įrangos atnaujinimas, kuris suteiks daugybę naujų galimybių

Pastaruoju metu „One UI 6.1“ vartotojo sąsajos versija pasiekia vis daugiau išmaniųjų telefonų, o „Samsung“ dabar pateikia ir oficialią statistiką. Remiantis bendrovės pateikiamais duomenimis, ši platformos versija jau yra prieinam daugiau nei 8,8 mln. įrenginių.

„Samsung“ naujausią programinės įrangos versiją pasiūlo ir senesnių savo įrenginių turėtojams, o dabar puikių naujienų sulaukė „Galaxy S21 FE“ modelių savininkai. „One UI 6.1“ naujinys jau prieinamas JAV ir Indijos rinkoje, o netrukus pasieks ir kitus regionus, įskaitant ir Europą.

Šiam išmaniajam telefonui skirtas „One UI 6.1“ atnaujinimas yra maždaug 2,2 GB dydžio. Norint atsisiųsti naujinį, siūlome naudotis „Wi-Fi“ arba stabiliu mobiliuoju duomenų ryšiu. Atnaujinime įdiegta daugybė pritaikymo ir redagavimo funkcijų, įskaitant privatumo, saugumo, sveikatos funkcijų ir kitų patobulinimų.

Kalbant apie redagavimo funkcijas, pranešama, kad atnaujinime į „Galaxy S21 FE“ perkeliama paieškos funkcija „Circle to Search“. Taip pat gausite dirbtinio intelekto rekomendacijas, kaip patobulinti vaizdus, galimybę leisti kopijuoti ir įklijuoti elementus iš vieno paveikslėlio į kitą, patobulintą galerijos paiešką, atkūrimo greičio keitimą ir kt.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas