„Realme“ bandys nugalėti „Apple“: tokio „Android“ telefono, su specialiu priedu, dar nematėte

Ina Jonaitienė

2021-07-29, 07:35 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Realme“ bandys nugalėti „Apple“: tokio „Android“ telefono, su specialiu priedu, dar nematėte

Kinijos kompanija „Realme“, jau kuris laikas ruošia savo alternatyvą „MagSafe“ įkrovikliui, kurį praėjusių metų pabaigoje pristatė „Apple“. Internete informacija apie kinų kuriamą produktą sklinda jau bent keletas savaičių, o dabar aiškėja ir daugiau detalių.

Pasirodo, kad kartu su magnetiniu belaidžiu įkrovikliu, bus pristatytas išmanusis telefonas. Remiantis „Gsmarena“ pateikiama informacija, naujasis įrenginys vadinsis „Realme Flash“, o dabar jau žinomos ir kai kurios jo specifikacijos bei dizaino savybės.

Mobilusis telefonas „Realme Flash“ turės lenktą ekraną, nugarėlėje rasime trigubą kamerų sistemą, įmontuota į stačiakampio formos modulį. Įrenginys bus aprūpintas „Snapdragon 888“ procesoriumi ir 12 GB operatyviąja (RAM) bei 256 GB vidine atmintimi. Pranešama, kad telefone bus įdiegta „Android 11“ operacinė sistema su „Realme UI 2.0“ vartotojo sąsajos versija. Bent jau kol kas, daugiau šio įrenginio specifikacijų nėra atskleidžiama.


Kaip buvo užsiminta socialinio tinklo „Twitter“ žinutėje, Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Realme“, kartu su naujuoju mobiliu telefonu, žada išleisti ir visiškai naują belaidį magnetinį kroviklį. Kaip jau buvo skelbiama anksčiau, tai bus savotiška bendrovės alternatyva tam, ką „Apple“ siūlo savo įrenginiams, o ji turėtų debiutuoti su „MagDart“ pavadinimu.

Panašiai kaip ir „Apple“ „MagSafe“ technologija, šis belaidis magnetinis kroviklis bus prisegamas kraunamo įrenginio galinėje dalyje ir skleis didelį energijos kiekį įrenginiui įkrauti. „Realme“ sprendimas sukurti pirmąjį tokį kroviklį yra sveikintinas, kadangi naujasis produktas bus žymiai didesnis nei tas, kurį matėme iš „Apple“ pusės, ir jame veiks ventiliatorius, padedantis išlaikyti tinkamą temperatūrą, kas leis sklandžiai įkrauti išmanųjį telefoną.

Šis „MagDart“ prietaisas taip pat turi ir USB-C jungtį, kiti šaltiniai atskleidžia, jog šis prietaisas siūlo 15 W įkrovimo greitį. Deja, tačiau daugiau informacijos šiuo metu nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas