„Red Magic“ ir vėl ketina driokstelėti: netrukus pasirodantis flagmanas pasiūlys ne tik galingą procesorių, bet ir neįtikėtinai greitą įkrovimą

ZTE

Lukas Snarskis

2022-11-27, 14:15 (atnaujinta 2022-11-30, 12:01)

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dabar ruošiamas ir dar vienas flagmanas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Red Magic“ ir vėl ketina driokstelėti: netrukus pasirodantis flagmanas pasiūlys ne tik galingą procesorių, bet ir neįtikėtinai greitą įkrovimą

Internete jau kuris laikas sklando kalbos apie naująjį „Red Magic 8 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris bus skirtas žaidimų gerbėjams. Kompanijos atstovai jau anksčiau patvirtino, jog šis flagmanas bus gaminamas su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, tačiau tai tikrai ne vienintelė savybė, kuria nustebins naujasis modelis.

Išmanusis telefonas buvo aptiktas 3C sertifikavimo duomenų bazėje, o tai atskleidžia, jog „Red Magic 8 Pro“ bus aprūpintas net 165W greituoju įkrovimu. Palyginimui, ankstesnis šios serijos flagmanas turėjo 135W įkrovimo technologiją. Tai leido 5000 mAh talpos bateriją nuo nulio iki 100 proc. įkrauti vos per 15 minučių. Galima daryti išvadą, jog „Red Magic 8 Pro“ bus galima įkrauti dar greičiau, jeigu šio modelio baterija išliks tokios pačios talpos.

Tiesa, nors „Red Magic“ išmanieji telefonai ir turi itin greitas įkrovimo technologijas, tačiau jos naudojamos tik Kinijos rinkoje. Ankstesni modeliai į Europą atkeliavo tik su 65W greituoju įkrovimu, o tai leidžia daryti prielaidą, kad tokia pati situacija laukia ir naujojo „Red Magic“ flagmano. Kaip bebūtų, kaip bus iš tikrųjų – sužinosime tik šio žaidimų flagmano pristatymo metu.

Jau žinoma ir tai, jog „Red Magic 8 Pro“ pasiūlys „Bluetooth 5.2“ bei 5G ryšio technologijas, tačiau pagrindinės išmaniojo telefono specifikacijos išlieka nežinomos. Tikėtina, kad kompanijos vadovai šį įrenginį gali pristatyti jau gruodžio mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas