„Redmi“ jau ruošia naujus flagmanus: ketina atsižvelgti ir į gerbėjų norus

Lukas Snarskis

2021-06-26, 15:00 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
„Redmi“ jau ruošia naujus flagmanus: ketina atsižvelgti ir į gerbėjų norus

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ vos prieš keletą mėnesių pristatė naujus „Redmi K40“ serijos produktus, o dabar jau ruošia ir dar naujesnius įrenginius. Internete pasklido informacija apie „Redmi K50“ linijos produktus, tačiau šįsyk viskas vyksta kiek kitaip nei anksčiau.

„Redmi“ vadovas Liu Weibingas, socialinio tinklo „Weibo“ paskyroje, pasidalino įrašu, kuriame kviečia vartotojus pasidalinti savo lūkesčiais bei ką jie nori pamatyti naujoje „Redmi K50“ išmaniųjų telefonų serijoje. Kompanijos gerbėjai netruko sureaguoti, o jų norai neturėtų stebinti.

Daugelis „Redmi“ gerbėjų nori, kad šios serijos išmanieji veiktu su naujausiais ir galingiausiais „Qualcomm“ sukurtais procesoriais, taip pat pageidauja varianto su 512 GB vidinės atminties bei belaidžio įkrovimo galimybe. Kai kurie naudotojai taip pat prašo optinio vaizdo stabilizavimo sistemos kamerose bei IPS ekranų, vietoje OLED.

Nors aukščiau esantys pageidavimai yra suprantami, tačiau sunkiai tikėtina, kad visa tai „Redmi“ pasiūlys savo naujuose įrenginiuose. Vis dėlto, vienas iš pageidavimų greičiausiai bus išgirstas – tai greitesnė įkrovimo technologija. Tai, kad „Redmi K50“ serijos įrenginiai pasižymės spartesniu įkrovimu jau skelbia ir kai kurie analitikai, kurie taip pat prognozuoja geresnius ekranus bei patobulintas kameras.

Įdomu ir tai, jog su naująja „Redmi K50“ serija gali būti pristatytas ir itin galingas produktas, kuris būtų skirtas žaidimų gerbėjams. Apie tai užsiminė ir „Redmi“ vadovas. Kiek anksčiau buvo išleistas analogiškas „K40“ serijos modulis, kuris veikia su „Mediatek Dimensity 1200“ lustu, tačiau naujasis modelis gali pasižymėti „Qualcomm“ procesoriumi.

Kol kas išlieka neaišku kada pasirodys naujieji „Redmi K50“ serijos išmanieji telefonai, tačiau tikėtina, kad tai gali įvykti šių metų pabaigoje arba 2022 metų pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas