„Samsung“ atsisako lietuvių pamėgtos telefonų serijos, tačiau kas užpildys atsiradusią spragą - nežinia

Lukas Snarskis

2022-12-23, 18:29

5 komentarai (-ų)

Pietų Korėjos gigantė „Samsung“ pastaruoju metu skiria vis daugiau dėmesio tam, ko išties nori jų vartotojai. Bendrovė vis dažniau atnaujina savo išmaniuosius telefonus, pasiūlydami naujausias „Android“ operacinės sistemos versijas greičiau nei bet kada anksčiau. Negana to, didesnį dėmesį pradėjo skirti ir vidutinės klasės įrenginiams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ atsisako lietuvių pamėgtos telefonų serijos, tačiau kas užpildys atsiradusią spragą - nežinia

„Samsung“ per pastaruosius metus gerokai išpopuliarino „Galaxy A“ serijos modelius, tačiau dabar aiškėja, kad kai kurių variantų bus atsisakyta. Aiškėja, jog „Samsung Galaxy A73“ modelis bus paskutinis „Galaxy A7x“ serijos įrenginys. 2023 metais mes jau neišvysime „Galaxy A74“ varianto, o „Galaxy A5x“ taps pagrindine vidutinės klasės telefonų linija.

Nors „Samsung“ tokios informacijos ir nėra patvirtinusi oficialiai, tačiau tai sufleruoja ir tai, jog iki šiol mes dar nesame girdėję nieko apie galimą „Galaxy A74“ modelio išleidimą. To paties negalėtumėme pasakyti apie kitus A serijos įrenginius – internete jau kuris laikas sklando įvairiausi gandai tiek apie „Galaxy A34“, tiek ir apie „Samsung Galaxy A54“ modelius.

Tokius Pietų Korėjos milžinės planus patvirtina ir strategija, kuri buvo panaudota po „Galaxy A73“ išmaniojo telefono išleidimo. Pastarasis įrenginys buvo parduodamas mažesnėje dalyje šalių nei ankstesnis variantai. Tikėtina, kad „Samsung“ tokiam žingsniui ruošėsi jau kuris laikas.

Tiesa, vertėtų pastebėti, jog „Samsung“ palieka tam tikrą kainų grupę, kur neturės jokio pasiūlymo. „Samsung Galaxy A7x“ serijos įrenginiai dažniausiai užpildydavo spragą tarp „Galaxy S2x FE“ ir „Galaxy A5x“ serijų, tačiau kokie sprendimai bus priimti dabar – išlieka neaišku.

5 komentarų

SAmurai

Kada gims tinkamas tam tikrai grupei tel- nedidukas (nes nesame silpnaregiai), su pagrindinėmis funkcijomis ir baterija 2 dienų imlumu?
Tie pusplansetei tinka kiaunėms, bet ne judriems vyrams...

Lukašenka nuo durpyno

Blet, medis. Imk knopkinį mažiuką ir jei turi lempą, persišviesk galvą, tundra.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas