„Samsung“ naujuosius flagmanus pristatys dar šiemet? Aiškėja, kada gali būti pademonstruoti naujieji „Galaxy S23“ modeliai

Lukas Snarskis

2022-11-03, 12:28 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

3 komentarai (-ų)

2022 metams artėjant prie pabaigos – daugelis gamintojų jau ruošiasi naujiems metams, kuomet pristatys naujausius savo flagmanus. Tai yra ganėtinai įprastas reiškinys tarp išmaniųjų telefonų gamintojų, tačiau dabar aiškėja įdomių detalių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ naujuosius flagmanus pristatys dar šiemet? Aiškėja, kada gali būti pademonstruoti naujieji „Galaxy S23“ modeliai

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ naujuosius „Galaxy S23“ serijos flagmanus gali pristatyti dar šiemet, o speciali spaudos konferencija galimai įvyks jau gruodžio pabaigoje. Remiantis naujausia informacija, „Unpacked“ renginys gali įvykti jau gruodžio 23 dieną, o prekyba naujaisiais įrenginiais prasidėtų sausio 6 dieną.

Nors tokia informacija ir nėra oficialiai patvirtinta, tačiau internete vis garsiau kalbama apie tai, jog „Samsung“ ketina paankstinti savo flagmanų pristatymą. Palyginimui, „Samsung Galaxy S22“ serijos įrenginiai debiutavo vasario 9 dieną, o jų prekyba prasidėjo vasario 25 dieną. Toks gamintojo sprendimas atrodo ganėtinai logiškai, nes konkurentai savo flagmanus taip pat pristato pakankamai anksti.

Priminsime, jog didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas turėtų pademonstruoti „Galaxy S23“, „Samsung Galaxy S23 Plus“ ir „Galaxy S23 Ultra“. O, kad darbai vyksta intensyviai įrodo ir naujausia informacija, susijusi su įrenginių baterijomis. Du iš trijų naujųjų „Samsung“ išmaniųjų telefonų buvo aptikti 3C sertifikavimo duomenų bazėje, kas atskleidžia įrenginių įkrovimo galimybes.

Kinijos rinkai skirti modeliai, kaip ir senesnės kartos variantai, turės 25W greitąjį įkrovimą. Verta prisiminti, jog prieš kelias dienas analogiška informacija buvo pasirodžiusi ir apie „Samsung Galaxy S23 Ultra“ modelį. „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su „Exynos 2300“ procesoriais.

3 komentarų

Lankytojas

Tas pats sh, turėjau 22 ultra, vemt verčia nuo softo. Kaip jie kuria softa, jei tiesiog skrolinant per google news lagina.. Sudu sudas. Turejau seną pixel 4xl tai gailiuosi, kad jį pardaviau. Dabar su oneplus sėdžiu, tai bent dziaugsmas dusioj naudojantis

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas