„Samsung“ pranešė prastas naujienas: visų laukto pristatymo artimiausiu metu neišvysime

Arnas Balčiūnas

2021-11-11, 11:00 (atnaujinta 2022-11-29, 00:34)

2 komentarai (-ų)
„Samsung“ pranešė prastas naujienas: visų laukto pristatymo artimiausiu metu neišvysime

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ daugelyje savo išmaniųjų telefonų naudoja „Exynos“ procesorius, kuriuos bendrovė pati ir gamina. „Samsung Exynos“ paskyroje prieš kelias dienas pasirodė anonsai, kurie privertė daugelį manyti, jog lapkričio 19 dieną bus pristatyti nauji mikroschemų rinkiniai.

Daugelis tai priėmė kaip džiugias naujienas, tačiau realybė, pasirodo, yra kiek kitokia. Šiandien „Samsung“ išplatino pranešimą socialiniame tinkle „Twitter“, kuriame teigiama, jog lapkričio 19 dieną naujo „Exynos“ procesoriaus mes neišvysime. Tačiau naujienų Pietų Korėjos milžinė vis tiek turės.

Aiškėja, jog „Samsung“ ketina atlikti tam tikrus pertvarkymus socialiniuose tinkluose. Panašu, kad „Samsung Exynos“ paskyra bus perkelta į „SamsungDSGlobal“. Daugiau informacijos apie tai turėtų paaiškėti jau minėtą lapkričio dieną. Nors „Samsung“ tokias naujienas praneša ganėtinai džiaugsmingai, tačiau tai tikrai nėra tai ko daugelis laukia.

Priminsime, jog „Samsung“ jau kuris laikas ruošia naujus „Exynos“ procesorius, tačiau iki šiol nėra aišku kada gali įvykti jų pristatymas. Kiek anksčiau, buvo teigiama, kad pristatymas gali įvykti lapkričio 10 dieną, bet tokia informacija nepasitvirtino. Kaip bebūtų, naujus mikroschemų rinkinius bendrovė turėtų pademonstruoti dar šiemet.

2 komentarų

Lankytojas

Bet Samsung sakė kad exynos 2200 bus tiktai keliuose šalise o Europoje bus snapdragon 898

Lankytojas

Bet Samsung sakė kad exynos 2200 bus tiktai keliuose šalise o Europoje bus snapdragon 898

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas