„Samsung“ pristatė „Galaxy A24“ modelį: dar vienas nebrangus telefonas su dėmesio vertomis savybėmis

Lukas Snarskis

2023-04-20, 07:16

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp jų ir „Galaxy A“ serijos modeliai. Šiemet jau buvo pristatyti keli modeliai, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ pristatė „Galaxy A24“ modelį: dar vienas nebrangus telefonas su dėmesio vertomis savybėmis

„Samsung“ pristatė naująjį „Samsung Galaxy A24“ išmanųjį, kuris debiutavo Vietnamo rinkoje, o netrukus turėtų atkeliauti ir į Europą.

Naujasis „Samsung Galaxy A24“ aprūpintas 6,5 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Gamintojas neatskleidė kokį ekrano atnaujinimo dažnį palaiko, tačiau buvo teigiama, kad čia rasime 90 Hz. Viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turi 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele. Įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „OneUI 5.1“ vartotojo sąsaja.

„Samsung Galaxy A24“ nugarėlėje – trys kameros, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia taip pat rasime ir 5 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą.

„Samsung“ šį naųjąjį įrenginį aprūpino 5 000 mAh talpos baterija su 25W įkrovimu. Pirkėjams išmanusis bus siūlomas juodos, bordo, žalios ir sidabrinės spalvos. Nors gamintojas neatskleidė, tačiau „Galaxy A24“ modelis Europoje kainuos nuo maždaug 200 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas