„Samsung“ vadovai turėtų griebtis už galvų: internete pasirodė ir „Galaxy Flip6“ išmaniojo telefono specifikacijos, o taip pat ir galima kaina

Lukas Snarskis

2024-06-16, 17:55

0 komentarų

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
„Samsung“ vadovai turėtų griebtis už galvų: internete pasirodė ir „Galaxy Flip6“ išmaniojo telefono specifikacijos, o taip pat ir galima kaina

Jau liepos 10 dieną turėtų įvykti „Samsung“ rengiamas „Unpacked“ renginys, kurio metu išvysime gausybę naujų produktų. Tarp jų – nauji „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ išmanieji telefonai, „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai.

Dar visai neseniai internete pasirodė visos pagrindinės „Galaxy Fold6“ modelio specifikacijos, o dabar aiškėja ir kito „Samsung“ atlenkiamo modelio techninės savybės. Jau yra žinomos visos pagrindinės „Galaxy Flip6“ varianto specifikacijos.

Išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės „Dynamic AMOLED“ sulenkiamą ekraną. Čia bus naudojama 1 080 x 2 640 taškų raiškos panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išorinėje „Galaxy Flip6“ dalyje – 3,4 colių įstrižainės „Super AMOLED“ ekranas su 720 x 748 taškų raiška.

Atlenkiamas „Samsung“ įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Pagrindinė „Galaxy Flip6“ kamera naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/1.8 diafragma, kuri anksčiau buvo naudojama „Galaxy S24“ ir „Galaxy Fold5“ įrenginiuose.

„Samsung Galaxy Flip6“ nugarėlėje taip pat rasime ir 12 MP plataus kampo objektyvą, kuris buvo naudojamas ir praėjusių metų modelyje. Asmenukių kamera bus aprūpinta 10 MP objektyvu.

Išmaniojo telefono veikimą veikiausiai palaikys 4 000 mAh talpos baterija. „Galaxy Flip6“ modelis taip pat palaikys „Wi-Fi 6E“, „Bluetooth 5.3“ ir turės „USB 3.2 Gen 1“ įkrovimo lizdą.

Skelbiama, jog šio įrenginio matmenys sieks 165.1 x 71.9 x 6.9 mm, kuomet jis yra atlenktas, o svoris – 187 gramus. Tiesa, naujausi duomenys rodo, kad „Samsung“ ketina pakelti šio telefono kainą ir jis gali būti iki 100 eurų brangesnis nei „Galaxy Flip5“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas