Aiškėja, kada debiutuos nauji „Intel“ procesoriai: mobilių „Lunar Lake“ variantų galime sulaukti rugsėjį, „Arrow Lake“ – spalio mėnesį

Technews.lt

2024-06-25, 16:35

0 komentarų

Benchlife“ praneša apie galimas „Intel Core 200 Ultra“ serijos procesorių išleidimo datas. Konkrečiai kalbama apie mobilius „Lunar Lake“ ir stacionariems kompiuteriams skirtus „Arrow Lake“ procesorius.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
Aiškėja, kada debiutuos nauji „Intel“ procesoriai: mobilių „Lunar Lake“ variantų galime sulaukti rugsėjį, „Arrow Lake“ – spalio mėnesį

Teigiama, kad „Intel Core Ultra 200V“ „Lunar Lake““ turėtų pasirodyti rugsėjo 17-24 d. „Benchlife“ nepateikia tikslios datos, tačiau tai leidžia manyti, kad naujas „Intel“ mobilus procesorius pasirodys tarp 38 ir 39 savaitės.

Tai ne vienintelė informacija, kuria dalijamasi, nes žiniasklaidoje teigiama, kad „Arrow Lake-S“ platforma pasirodys mėnesiu vėliau.

„Benchlife“ taip pat priduria, kad „Intel Lunar Lake“ pristatymas įvyks prieš pat „Intel Vision 2024“ renginį. Šiame renginyje „Intel“ jau ne kartą yra paskelbusi savo stalinių kompiuterių platformas, todėl šių metų renginys neturėtų būti išimtis.

Tikimasi, kad produktai rinkoje pasirodys po mėnesio. Be to, būtent tada turėtų pasirodyti ir pirmosios LGA-1851 pagrindinės plokštės su Z890 mikroschemų rinkiniais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas