SEB klientai sulaukė naujovės: nuo šiol už savo pirkinius galės atsiskaityti ir telefonu ar laikrodžiu

Nuo šiandien SEB banko privačių ir verslo kortelių turėtojai gali naudotis „Google Pay“ atsiskaitydami už pirkinius prekybos vietose ir internete. Paprastas ir saugus mokėjimo sprendimas skirtas „Android“ telefonų ir įrenginių naudotojams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
SEB klientai sulaukė naujovės: nuo šiol už savo pirkinius galės atsiskaityti ir telefonu ar laikrodžiu

„Džiaugiamės galėdami papildyti savo skaitmenines paslaugas viena iš populiariausių skaitmeninių piniginių pasaulyje ir „Android“ įrenginių naudotojams pasiūlyti naudotis „Google Pay“ apsiperkant“, – sako SEB banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Eglė Dovbyšienė.

Pradėti naudotis „Google Pay“ sprendimu paprasta – tereikia turėti aktyvią privataus arba verslo kliento mokėjimo kortelę ir „Google“ paskyrą, susietą su „Android“ telefonu ar kitu išmaniuoju įrenginiu, kuris palaiko NFC technologiją ir „Google Pay“ sprendimą.

Suskaitmeninti savo mokėjimo kortelę galima SEB mobiliojoje programėlėje arba „Google Wallet“, laikantis ekrane pateiktų instrukcijų. Po to banko mokėjimo kortelę galima palikti namuose – naudojantis „Google Pay“ telefonu atsiskaityti visur, kur yra priimami bekontakčiai mokėjimai.

Bekontakčiai „Google Pay“ mokėjimai yra saugūs. Skaitmeninant mokėjimo kortelę, sukuriamas unikalus kortelės numeris, kuris susiejamas su telefonu ar išmaniuoju įrenginiu. Kliento kortelės duomenys įrenginyje nesaugomi, neperduodami prekybininkams atsiskaitant. Taip pat „Google Wallet“ galite apsaugoti telefono ar išmaniojo įrenginio slaptažodžiu.

Naudojantis „Google Pay“ sprendimu netaikomi jokie papildomi mokesčiai.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

11 komentarų

Emilis

Tai, kad jau maždaug 1,5 metų taip atsiskaitinėjam ir su Seb'u, ar pats Seb bankas sužinojo tik dabar wtf? :D

Seb klientė

Jau seniausiai moku telefonu, kelintų metų straipsnelį perspausdinot?

Danielius

Dabar galima pridėti SEB kortelė prie Google wallet ir mokėti taip, o ne iš pačios jų programėlės

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas