Senesnių „Samsung“ įrenginių turėtojams – fantastiškos naujienos: atskleista, kurie prietaisai sulauks dar vieno didelio atnaujinimo, pasitikrinkite, ar gausite ir jūs

Lukas Snarskis

2024-07-16, 10:55

0 komentarų

Naująją „One UI 6.0“ vartotojo sąsajos versiją su „Android 14“ operacine sistema jau kuris laikas gali mėgautis daugelio „Samsung“ išmaniųjų telefonų savininkai. Gamintojas nepamiršta ir pigesnių modelių, o dabar paruošė ir dar vieną naujieną.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Senesnių „Samsung“ įrenginių turėtojams – fantastiškos naujienos: atskleista, kurie prietaisai sulauks dar vieno didelio atnaujinimo, pasitikrinkite, ar gausite ir jūs

Kartu su „Samsung Galaxy Fold6“ ir „Galaxy Flip6“ sulenkiamais išmaniaisiais telefonais buvo pademonstruota ir „One UI 6.1.1“ vartotojo sąsajos versija, o dabar aiškėja ir daugiau įrenginių, kurie netrukus gaus šį atnaujinimą. Tokią informaciją atskleidžia „Samsung Korea“ moderatorius.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ ketina atnaujinti daugelį aukščiausios klasės įrenginių, kurie buvo išleisti per pastaruosius trejus metus. „One UI 6.1.1“ naujinį gaus šie modeliai:

  • Galaxy S22, Galaxy S22 Plus, Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy S23, Galaxy S23 Plus, Galaxy S23 Ultra
  • Galaxy S24, Galaxy S24 Plus, Galaxy S24 Ultra
  • Galaxy Flip4
  • Galaxy Fold4
  • Galaxy Flip5
  • Galaxy Fold5
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus, Galaxy Tab S9 Ultra
  • Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9 Plus, Galaxy Tab S9 Ultra

Žvelgiant į aukščiau pateikiamą įrenginių sąrašą, akivaizdu, jog „Samsung“ ketina atnaujinti tuos modelius, kurie buvo išleisti per pastaruosius keletą metų. „One UI 6.1.1“ vartotojo sąsaja pasiūlys nemažai naujovių, o svarbiausios jų – dar labiau išplėstos „Galaxy AI“ galimybės.

„Samsung Korea“ moderatorius, atsakingas už kamerų komandą, išsamiai aprašė įvairias „One UI 6.1.1“ funkcijas, kurias gaus senesni „Galaxy“ įrenginiai. Tokios naujienos kaip automatinio priartinimo ir „Flex Camcorder“, kurios jau įdiegtos su „Galaxy Flip6“, atkeliaus ir į „Samsung Galaxy Flip5“ modelį.

Kitos „One UI 6.1.1“ funkcijos, kurias minėti prietaisai gali gauti su atnaujinimu, yra „Portrait Studio“, „Sketch to Image“ ir „Live Effect“. Pažymėtina, kad ankstesniame nutekinime buvo užsiminta, jog būsimasis „One UI 6.1.1“ atnaujinimas, skirtas „Galaxy S24 Ultra“, pagerins telefono kameros veikimą lauko sąlygomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas