Senesnių „Samsung“ įrenginių turėtojams – fantastiškos naujienos: jau netrukus galėsite išbandyti naująsias dirbtinio intelekto galimybes, pasitikrinkite, ar gausite ir jūs

Lukas Snarskis

2024-04-14, 17:55 (atnaujinta 2024-04-15, 23:21)

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Samsung“ anonsavo „One UI 6.1“ programinės įrangos atnaujinimą, kuris dirbtinio intelekto (DI) funkcijas pasiūlys didesniam „Galaxy“ įrenginių skaičiui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Senesnių „Samsung“ įrenginių turėtojams – fantastiškos naujienos: jau netrukus galėsite išbandyti naująsias dirbtinio intelekto galimybes, pasitikrinkite, ar gausite ir jūs

„Samsung“ jau anksčiau skelbė, jog naujausios „Galaxy AI“ galimybės atkeliaus į kai kuriuos senesnius bendrovės išmaniuosius telefonus. Pietų Korėjos milžinė naujausią „OneUI 6.1“ programinės įrangos versiją netrukus pasiūlys ir 2022 bei 2021 metais išleistiems įrenginiams.

Remiantis naujausia informacija, nauja programinė įranga, o taip pat ir „Galaxy AI“ galimybės jau kitą mėnesį pasieks „Samsung Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus, o taip pat ir „Galaxy Fold4“, „Galaxy Fold4“ ir „Galaxy Tab S8“ planšetinį kompiuterį.

Skelbiama, jog anksčiau minimi įrenginiai gaus tokias funkcijas kaip „Generative Edit“, „Live Translate“, „Summary“, „Circle to Search“ ir kt.

Gerų naujienų sulauks ir „Galaxy S21“ serijos įrenginių turėtojai, kurie taip pat gaus „OneUI 6.1“ programinės įrangos versiją. Tiesa, nors šis naujinys bus pristatytas jau kitą mėnesį, tačiau čia bus pateiktas tik ribotas dirbtinio intelekto galimybių paketas.

2021 metais išleisti „Samsung“ flagmanai gaus tik „Circle to Search“ ir „Magic Rewrite“ dirbtinio intelekto galimybes.

Verta paminėti ir tai, jog gegužę pasirodantys naujiniai padvigubins „Galaxy AI“ vartotojų skaičių ir jis pasieks 200 mln. ribą. Naujosios „Samsung“ įrenginių galimybės dar kovo pabaigoje peržengė 100 mln. ribą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas