Stulbinantis funkcionalumas už itin žemą kainą - 2022-ųjų „Motorola Moto G Power“ kainuos vos €200

Leonardas Sindaravičius

2021-11-20, 16:25 (atnaujinta 2022-12-08, 16:12)

0 komentarų
Stulbinantis funkcionalumas už itin žemą kainą - 2022-ųjų „Motorola Moto G Power“ kainuos vos €200

Savo pačios tinklaraštyje „Motorola“ atskleidė visas detales apie būsimąjį „Moto G Power“ išmanųjį telefoną, kurį JAV gyvenantys vartotojai galės įsigyti keletos mėnesių bėgyje vos už 200 JAV dolerių. Nepaisant žemos kainos, įrenginys tikra turi ką pasiūlyti - jame integruota talpi baterija, 50 megapikselių kameros sensorius, itin platus ekranas bei 64 arba 128 gigabaitai saugyklos vietos.

Kaip ir kiti gamintojai, „Motorola“ sugebėjo į savo biudžetinį telefoną sutalpinti nemenką bateriją - „Moto G Power“ esantis akumuliatorius pasak pačios kompanijos gali tarnauti net iki trijų dienų esant įprastam naudojimui. Telefonu bus galima klausytis muzikos iki 110 valandų, nepertraukiamai žiūrėti vaizdo įrašus iki 18 valandų, o be perstojo naudojantis socialiniais tinklais ji tarnaus iki 17 val.

Kitas įdomus aspektas yra tas, jog modernūs pigūs telefonai kartu turi ir sąlyginai neblogą kameros sistemą - „Moto G Power“ taip pat ne išimtis, mat jo pagrindinis sensorius yra net 50 MP raiškos, o įrenginyje integruota „Quad Pixel“ technologija. Pastaroji geba padidinti jutiklio jautrumą prasto apšvietimo sąlygose net keturiais kartais, užtikrinant, kad nes prieblandoje daromos nuotraukos išliktų ryškios. Prietaise įtaisyta ir „Macro Vision“ kamera, leisianti detaliai užfiksuoti smulkius objektus. Kiek įdomesnė yra „Dual Capture“ funkcija - su „Moto G Power“ galima fotografuoti priekine bei galine kameromis vienu metu.

Vienas silpniausių pigių telefonų taškų yra saugykla - naujoji „Motorola“ ne išimtis, mat minėtasis vos $200 kainuosiantis modelis turės vos 64 GB vietos failams saugoti. 128 GB turinti versija kainuos $250, arba apie 220 eurų. Esant poreikiui erdvę taip pat galima praplėsti naudojant iki 512 GB talpos „microSD“ korteles.

Pereinant prie ekrano - „Moto G Power“ įmontuota 6,5 colio įstrižainės HD+ panelė su 20:9 kraštinių santykiu ir 90 Hz atnaujinimo dažniu. Dėl šių savybių telefonu bus patogu ne tik naršyti internete, bet ir žaisti žaidimus bei žiūrėti filmus. Viskam galią suteikia aštuonių branduolių procesorius, tad su daugeliu užduočių šis įrenginys turėtų susitvarkyti be problemų.

Pranešime „Motorola“ nurodo, jog įrenginį bus galima įsigyti pas daugelį JAV mobiliojo tinklo tiekėjų poros mėnesių bėgyje, o ateinančių metų pradžioje jis pasieks ir „Amazon.com“ internetinę parduotuvę. Apie prieinamumą kitose šalyse kompanija kol kas informacijos nesuteikia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas