Sulenkiamų telefonų rinkoje – dar vienas naujokas: „Tecno“ pristatė pirmąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną

Lukas Snarskis

2023-03-01, 10:10 (atnaujinta 2023-03-01, 10:59)

0 komentarų

Barselonoje vyksta kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Mes jau matėme kai kurių gamintojų pristatymus, o vakar ant didžiosios scenos žengė ir „Tecno“ atstovai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Sulenkiamų telefonų rinkoje – dar vienas naujokas: „Tecno“ pristatė pirmąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną

Kaip ir buvo tikėtasi, Kinijos kompanijos „Tecno“ vadovai pristatė pirmąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Tecno Phantom V Fold“. Bene didžiausias toks įrenginys prekyboje pasirodys jau antrojo metų ketvirčio metu, o jo kaina bus kiek didesnė nei 1 000 eurų.

Pirmasis „Tecno“ sulenkiamas išmanusis telefonas pasiūlys 6,42 colių įstrižainės LTPO AMOLED viršutinį ekraną. Čia bus naudojama Full HD+ raiškos panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Atlenkus šį įrenginį rasime 7,85 colių įstrižainės ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta pastebėti, jog šis ekranas yra kiek didesnis nei „Samsung Galay Fold4“ modelio.

„Tecno Phantom V Fold“ veiks su „MediaTek Dimensity 9000+“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM), o taip pat ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Sulenkiamo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W greituoju įkrovimu. Deja, čia nerasime belaidžio įkrovimo galimybės. Gamintojo teigimu, Įkrauti 40 proc. akumuliatoriaus pavyks per 15 minučių, o pilnas įkrovimas truks 55 minutes.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras. Pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta – 50 MP objektyvas su 2x priartinimu, o taip pat ir 13 MP plataus kampo kamera. „Phantom V Fold“ turės ir 32 MP asmenukių kamerą, o vidinio ekrano viršuje – 16 MP kamera.

Skelbiama, jog pirmieji šį išmanųjį telefoną galės įsigyti gyventojai Indijoje. Deja, tačiau detalesnė prieinamumo informacija kol kas nėra pateikiama. Kaip jau minėjome, pigiausias „Phantom V Fold“ modelis kainuos nuo maždaug 1 032 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas