Tarp pribloškiančių „Xiaomi 12“ savybių - unikalus kameros modulio padengimas

Leonardas Sindaravičius

2021-12-06, 08:25 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

0 komentarų
Tarp pribloškiančių „Xiaomi 12“ savybių - unikalus kameros modulio padengimas

Naujausiu gandu apie „Xiaomi 12“ turima omenyje ne populiarųjį „Zeiss“ prekinio ženklo kamerų padengimą - pranešama, jog naujausi „Xiaomi“ flagmanai turės unikalų viso kameros modulio padengimą. Apie tai „Weibo“ socialiniame tinkle pranešė vienas patikimiausių Kinijos technologijų informacijos tekintojų „Digital Chat Station“.

Savo įraše jis skelbia, jog būsimas kompanijos telefonas turės kameros modulį su daug didelių sensorių, tad „Xiaomi“ ieško būtų padaryti jį mažiau išsiskiriantį iš bendros prietaiso išvaizdos. Tam kompanija naudos tokį pat šviesos neatspindintį stiklą, kokiu bus padengta telefono nugarėlė.

Informacijos tekintojo teigimu, kompanija renkasi tokį kelią tam, kad laikant prietaisą nesijaustų skirtumo tarp jo nugarėlės ir masyvios kameros, tačiau daugiau detalių neatskleidė. Laimei, tikslios informacijos laukti liko nedaug - „Xiaomi 12“ flagmanų linija turėtų būti pristatyta dar šį mėnesį.

Remiantis šaltiniais Kinijoje, naujasis „Xiaomi Mi 12“ turėtų būti aprūpintas 100W greitojo įkrovimo technologija bei turės 4700 mAh talpos baterija. Analogiškos talpos akumuliatorių galimai turės ir „Mi 12 Pro“ modelis, o „Ultra“ variantas gaus 5000 mAh talpos bateriją. Įdomu ir tai, jog panašios spekuliacijos buvo pasirodę dar birželio mėnesį ir tuomet buvo įvardijamos analogiškos baterijų savybės.

Kalbant apie galingiausią „Mi 12“ serijos modelį - minima, jog „Mi 12 Ultra“ galimai turės itin aukštos kokybės ekraną su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad dažnis bus parenkamas, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu, o tai padės papildomai sutaupyti baterijos energijos. „Xiaomi“ šiam modeliui ketina panaudoti ir IP68 sertifikatu aprūpintą korpusą, o taip pat įmontuos stereo garsiakalbius bei NFC lustą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas