Tokio išmaniojo telefono dar nebūsite matę: netrukus debiutuos nesunaikinamas flagmanas su išskirtinėmis savybėmis

Partnerio turinys

2022-11-26, 13:15 (atnaujinta 2022-12-09, 12:55)

1 komentaras

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Doogee“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tokio išmaniojo telefono dar nebūsite matę: netrukus debiutuos nesunaikinamas flagmanas su išskirtinėmis savybėmis

Kinijos bendrovė „Doogee“ ruošiasi pristatyti naująjį „Doogee V30“, kuris ir vėl nustebins išskirtinėmis savybėmis. Žvelgiant į šio išmaniojo telefono nuotraukas akivaizdu, kad tai išskirtinio, stilingo, dizaino įrenginys, kuris pagamintas su aplinkai draugiškos odos nugarėle. Negana to, tai yra vienintelis itin atsparus telefonas rinkoje, kuris pasiūlys eSIM palaikymo galimybę.

SIM kortelės yra svarbios bet kuriame išmaniajame telefone, nes be jų mes negalėtumėme paskambinti ar naršyti internete. Kiekvienas, turintis išmanųjį telefoną, supranta jo svarbą. Žmonėms, kurių pragyvenimas verčia keliauti po pasaulį, fiziškai įsigyti SIM kortelę, kai jie būna naujoje šalyje – gali tapti tikru iššūkiu. Būtent todėl ir buvo sukurta eSIM funkcija, kurią ir siūlo naujasis „Doogee“ šedevras.

Akivaizdu, jog „Doogee V30“ turėtų būti puikiai tinkamas tiems, kurie daug keliauja. Atvykus į kitą šalį, jums tereikia nuskanuoti paslaugų tiekėjo QR kodą ir atlikti keletą papildomų veiksmų, jog galėtumėte naudotis mobiliuoju ryšiu toje šalyje, kurioje esate. Tai leis išvengti vaikščiojimo po fizines parduotuves, ieškant kur būtų galima įsigyti SIM kortelę. Su tokia galimybe, „Doogee“ prisijungia prie nedidelio gamintojų sąrašo, kurie gali pasiūlyti eSIM technologiją savo įrenginiuose.

Žinoma, reikėtų nepamiršti ir išskirtinio išmaniojo telefono dizaino. „Doogee V30“ yra ne tik itin atsparus išmanusis, tačiau ir išsiskiria savo dizaino sprendimas. Kaip jau minėjome, šio įrenginio nugarėlė padengta aplinkai draugiška oda, kuri ne tik gražiai atrodo, bet ir itin maloniai nuguls jūsų rankoje. Verta pastebėti, jog dailiai papuoštos yra ir šio prietaiso šoninės briaunos, kurios turi medžio imitaciją, suteikiančia dar daugiau šviežumo naujajam „V30“ modeliui.

Pranešama, kad šis išmanusis telefonas oficialiai bus pristatytas gruodžio 22 dieną, kuomet ir prasidės jo prekyba. „Doogee“ taip pat skelbia specialų konkursą, kurio metu jūs galite laimėti tokius prizus kaip „Doogee D11“ išmanųjį laikrodį ar 50 JAV dolerių nuolaidos kodą, naujajam „Doogee V30“ telefonui įsigyti. Daugiau informacijos apie tai rasite paspaudę čia.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas