Tokių telefonų rinkoje vis mažiau: „Asus“ pristatė itin kompaktišką flagmaną, kuris nustebins ne tik dydžiu, bet ir savo galia

Lukas Snarskis

2023-06-30, 07:46

0 komentarų

Taivano kompanija „Asus“ dar visai neseniai pristatė naujus „ROG“ serijos išmaniuosius telefonus. Tačiau tai nebus vieninteliai šių metų bendrovės flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tokių telefonų rinkoje vis mažiau: „Asus“ pristatė itin kompaktišką flagmaną, kuris nustebins ne tik dydžiu, bet ir savo galia

„Asus“ yra viena iš nedaugelio bendrovių, kuri vis dar kuria kompaktiškus telefonus. Tuo įsitikinti galime ir dabar, nes gamintojas pademonstravo naują savo flagmaną. Oficialiai pristatytas naujasis „Asus Zenfone 10“, kuris pasiūlys ne tik galingas specifikacijas, bet ir išsiskirs savo dydžiu.

Naujasis „Zenfone 10“ aprūpintas 5,9 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Tiesa, aukščiausią dažnį bus galima pasiekti žaidimuose, o dažniausiai naudojamas bus 120 Hz. Žinoma, įrenginys bus pakankamai kompaktiškas, ką sufleruoja ir jo ekrano įstrižainė.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties. „Asus“ naujienos veikimą palaikys 4 300 mAh talpos baterija, o čia rasime ne tik 30W įkrovimo galimybę, bet ir belaidį įkrovimą. Priešingai nei „Zenfone 9“ modelyje, čia bus naudojamas 15W Qi belaidžio įkrovimo sprendimas.

„Asus Zenfone 10“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, kurio dydis sieks 1/1.56 colio. Pagrindinė kamera pasiūlys ir 6 ašių „Hybrid Gimbal“ stabilizaciją. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime ir 12 MP plataus kampo objektyvą, o priekinėje telefono dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Gimbalas, ant kurio sumontuota pagrindinė kamera, turėtų būti gana įspūdingas, atsižvelgiant į tai, koks stabilus buvo sprendimas, naudojamas „Zenfone 9“ modelyje. Sistema, naudodama giroskopą, aptinka kameros drebėjimą, tada įjungia elektroninį vaizdo stabilizavimą kartu su optiniu, kad vaizdas šiek tiek pasislinktų, todėl bendras kadras būna stabilus.

Pranešama, jog išmanusis telefonas bus prieinamas penkių skirtingų spalvų – juodos, mėlynos, žalios, baltos ir raudonos. Pigiausias modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o tokio varianto kaina prasidės nuo 799 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas