„Xiaomi“ flagmanas paliks be žado: tiek megapikselių neturėjo nė viena asmenukių kamera

Lukas Snarskis

2021-08-29, 16:20 (atnaujinta 2021-09-09, 01:25)

0 komentarų
„Xiaomi“ flagmanas paliks be žado: tiek megapikselių neturėjo nė viena asmenukių kamera

Išmaniųjų telefonų rinka, pastaruosius metus, išgyvena nemažus pokyčius. Vartotojai vis dažniau renkasi vidutinės klasės įrenginius, o aukščiausios klasės flagmanų populiarumas kasmet mažėja. Nepaisant to, Kinijos milžinė „Xiaomi“ neketina atsitraukti ir jau kuris laikas ruošia naująjį „Mi 12“ išmanųjį telefoną.

Manoma, kad 2022 metų „Xiaomi“ flagmanas gali būti pristatytas dar šių metų pabaigoje, panašiai kaip nutiko ir praėjusių metų pabaigoje. Tikėtina, kad bendrovė pratęs savo tradiciją ir pristatys ne vieną, o bent du modelius. Kitų metų pradžioje parduotuvių lentynas turėtų pasiekti tiek standartinis „Xiaomi Mi 12“, tiek ir „Mi 12 Ultra“ variantas.

LetsGoDigital nuotr.

Ir nors iki šių flagmanų pristatymo dar liko nemažai laiko, tačiau jau aiškėja kai kurios „Mi 12“ serijos detalės. Kaip skelbia „XiaomiUI“, naujoji serija gali nustebinti asmenukių mėgėjus. Pranešama, jog flagmanai gali būti aprūpinti įspūdingomis asmenukių kameromis, kurios turės net 200 MP raiškos vaizdo jutiklius. Tokias kalbas, neabejotinai, paskatino ir prieš keletą mėnesių pademonstruotas tokios raiškos objektyvas.

Tikėtina, kad „Xiaomi Mi 12“ serijos modeliai taip pat turės „Snapdragon 898“ procesorius, kuriuos „Qualcomm“ turėtų pristatyti jau artimiausiu metu. Negana to, šie flagmanai taip pat turės ir LPDDR5X operatyviosios (RAM) atminties lustus, kurie rinkoje debiutuos jau kitą savaitę. Negana to, aiškėja ir „Mi 12 Ultra“ kamerų konfigūracija.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi Mi 12 Ultra“ turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta plataus kampo objektyvą, o taip pat ir 50 MP periskopinį sensorių, kuris pasižymės 10X optinio priartinimo galimybe. Standartinis „Mi 12“ modelis turėtų būti aprūpintas standartine kamera, o greta jos bus plataus kampo bei makro sensoriai, tačiau jų savybės išlieka nežinomos.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi“ šiuos išmaniuosius telefonus turėtų pristatyti dar šių metų pabaigoje, tačiau tiksli pristatymo data išlieka nežinoma. Nepaisant to, jog flagmanai bus pademonstruoti dar šiemet, prekyboje jie turėtų pasirodyti tik kitais metais. Priminsime, jog analogišką sprendimą Kinijos milžinė priėmė ir praėjusiais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas