„Xiaomi“ nepraleidžia progos pasigirti: išpardavimų metu europiečiai graibstė nebrangų „Poco“ produktą, sužinokite kurį

Lukas Snarskis

2021-12-02, 10:55 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

5 komentarai (-ų)
„Xiaomi“ nepraleidžia progos pasigirti: išpardavimų metu europiečiai graibstė nebrangų „Poco“ produktą, sužinokite kurį

Lapkričio mėnesio pabaiga buvo pažymėta didžiuliais išpardavimais, kurie, žinoma, neaplenkė ir Lietuvos. „Juodasis penktadienis“ nuolat sulaukia gausybės dėmesio, o jo metu iš parduotuvių lentynų šluojami geidžiamiausi produktai, kurie dažniausiai siūlomi už gerokai žemesnę kainą nei įprasta.

Praėjus beveik savaitei po išpardavimų, internete pasirodė informacija ir apie pačius populiariausius produktus, o progos pasigirti nepraleido ir „Xiaomi“. Kinijos kompanijos vadovas Lu Weibingas pasidalino naujienomis, jog „Poco X3 Pro“ išmanusis telefonas sulaukė milžiniško susidomėjimo Europoje.

Kovo mėnesį pristatytas išmanusis telefonas tapo geriausiai parduodamu „Amazon“ įrenginiu net šešiose Europos valstybėse – tai Ispanija, Prancūzija, Vokietija, Italija, Nyderlandai ir Jungtinė Karalystė. Nors žinoma, kad „Poco“ vardu pažymėtas prietaisas buvo perkamiausias, tačiau detalesnė pardavimų statistika nėra pateikiama.

Priminsime, jog kovo pradžioje pristatytas „POCO X3 Pro“ pasiūlys 6,67 colio FHD+ raiškos ekraną su skylutės formos išpjova centre. Ekrano atsinaujinimo dažnis sieks 120 Hz, o lietimai bus registruojami 240 Hz dažniu, kas leis mėgautis itin sklandžiu slinkimu. Ekrane galėsime mėgautis kontrastingu vaizdu - kontrasto santykis siekia1500:1, o ryškumas - 450 nitų. Gaila, bet bendrovė nusprendė ir toliau naudoti senstelėjusią IPS matricos technologiją, todėl vaizdas nebus toks patrauklus akiai, kaip AMOLED matricų. Ekraną nuo įbrėžimų saugos „Corning Gorilla Glass 6“ stiklas.

Telefonas apginkluotas aštuonių branduolių 7 nm „Snapdragon 860“ procesoriumi, kurio branduoliai veiks 2,96 GHz dažniu, šiam lustui talkins „Adreno 640“ grafikos plokštė. „Xiaomi“ kūrinys turi skysto aušinimo technologiją „LiquidCool Technology 1.0“, kuri užtikrins kad ir esant didžiausioms apkrovoms telefonas neperkaistų. Be skysto aušinimo technologijos „Xiaomi“ šiame telefone panaudojo grafito sluoksnius, kurie dar efektyviau išskirstys susidariusią šilumą - tai leis sumažinti procesoriaus temperatūra net 6 laipsniais. Priešingai nei konkurentai, šiame modelyje kompanija atsisakė 5G technologijos, kadangi telefonas bus labiau orientuotas į regionus, kuriuose 5G ryšio infrastruktūra dar nėra išplėtota - tai ir lems pasakiškai mažą kainą.

5 komentarų

Gerbejas

Turiu šitą telefoną, žiauriai džiaugiuosi,veikia super, kamera super, vienu žodžiu 👍

Psichiatro asistentas

Įdomiai viskas sudėliota-antraštė rėkia apie pardavinėjamą modelį, o rašinėlis apie būsimą...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas