„Xiaomi“ nusiteikę sudrebinti telefonų rinką: naujas flagmanas turės įspūdingo dydžio kamerą bei neįtikėtiną galią

Lukas Snarskis

2021-06-28, 16:15

0 komentarų
„Xiaomi“ nusiteikę sudrebinti telefonų rinką: naujas flagmanas turės įspūdingo dydžio kamerą bei neįtikėtiną galią

Kinijos kompanija „Xiaomi“ šiemet pristatė „Ultra“ išmaniųjų telefoną, kuris pasižymi geriausiomis savybėmis, kokias gamintojas gali pasiūlyti šiai dienai. Kovo mėnesį pasirodęs „Xiaomi Mi 11 Ultra“ sukėlė milžinišką diskusijų bangą, o daugeliui iškilo klausimas kuo dar, ateityje, gamintojas galės nustebinti.

„Mi 11 Ultra“ pirkėjams siūlo geriausias technines galimybes, o taip pat ir vienas geriausių kamerų rinkoje. Tačiau „Xiaomi“ ties tuo apsiriboti neketina ir jau dabar pasirodė pirmosios naujienos apie „Xiaomi Mi 12 Ultra“ modelį, kuris turėtų pasirodyti šių metų pabaigoje arba 2022 metų pradžioje. Nesunku nuspėti, jog mūsų laukia dar vienas fantastiškas produktas.

Remiantis šaltinių Kinijoje informacija, „Mi 12 Ultra“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 895“ procesoriumi, kuris turėtų būti pristatytas šių metų pabaigoje. Tačiau bene didžiausi pasikeitimai – kamerų srityje. Jau dabar kalbama, kad jos bus dar geresnės už tas, kurios panaudotos „Mi 11 Ultra“ modelyje.

„Xiaomi Mi 12 Ultra“ galimai naudos 1 colio sensorių su 192 MP raiška, o tai bus galimai didžiausias išmaniųjų telefonų objektyvas pasaulyje. Tiesa, kol kas nėra žinoma kas bus šio sensoriaus gamintojas. Kaip bebūtų, taip pat skelbiama, jog šis produktas turės 16 pikselių sujungimo į vieną technologiją, kas leis pasiekti dar geresnių fotografavimo rezultatų. Nepalyginamai geresnių rezultatų tikimasi ne tik dienos metu, tačiau ir užsiimant naktine fotografija.

Nesunku nuspėti, jog šis itin aukštos klasės išmanusis telefonas galimai turės ir asmenukių kamerą, kuri bus įmontuota po ekranu. „Xiaomi“ jau kuris laikas dirba prie šios technologijos tobulinimo ir šiemet tikimasi išvysti bent kelis tokiu sprendimu aprūpintus išmaniuosius telefonus, o „Mi 12 Ultra“ modelis turėtų būti vienas iš jų. Kalbama, jog šis flagmanas taip pat turės ir bent 120W greitąjį įkrovimą, o belaidžio įkrovimo sparta gali pasiekti iki 100W.

Kaip bebūtų, kol kas tokia informacija nėra oficialiai patvirtinta, o iki galimo „Xiaomi Mi 12 Ultra“ pristatymo dar yra ganėtinai daug laiko. Ko iš šio itin galingo telefono tikėtumėtės Jūs? Pasidalinkite savo mintimis komentaruose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas