„Xiaomi“ ruošia staigmeną mažesnių telefonų gerbėjams: pasirodė informacija apie kompaktišką modelį

Lukas Snarskis

2021-11-20, 13:15 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

6 komentarai (-ų)
„Xiaomi“ ruošia staigmeną mažesnių telefonų gerbėjams: pasirodė informacija apie kompaktišką modelį

Kalbos apie Kinijos milžinės „Xiaomi“ kuriamą „12“ flagmanų seriją netyla jau tikriausiai pusmetį. Internete jau ne kartą buvo pasirodžiusi informacija apie „Xiaomi 12“ ir „12 Ultra“ modelis, tačiau dabar aiškėja, jog šią seriją turėtų papildyti ir dar vienas įrenginys.

Remiantis Kacpero Skrzypeko pateikiama informacija, kitų metų „Xiaomi“ flagmanų liniją turėtų papildyti ir „Xiaomi 12X“ išmanusis telefonas, kuris bus žymimas „2112123AG“ modelio numeriu. Negana to, aiškėja ir pagrindinės šio modelio specifikacijos.

Pranešama, kad naujasis „Xiaomi 12X“ turėtų pasižymėti 6,28 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat turės ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Verta pastebėti ir tai, jog toks įstrižainės ekranas yra vienas mažiausių iš to ką pastaruoju metu siūlo „Xiaomi“. Pastaruoju metu gamintojo asortimente dominuoja gerokai didesnį įrenginiai, kas galimai sufleruoja bendrovės planus pritraukti mažesnių telefonų ieškančius pirkėjus.

„Xiaomi 12X“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 870“ procesoriumi. Deja, tačiau galimos atminties konfigūracijos kol kas išlieka nežinomos. Šio modelio nugarėlėje turėtumėme rasti ir pagrindinę kamerą, kuri bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Ir tai kol kas yra viskas, kas žinoma apie šią „Xiaomi“ naujieną.

Tikėtina, kad „Xiaomi“ šį išmanųjį telefoną, kartu su visa „Xiaomi 12“ serija turėtų pristatyti dar šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje.

6 komentarų

Kompaltiškas

6,28 istrižainė,tai čia mažas ir kompaktiškas?Tai katras tada didelis?

Unknown

Ant Android telefonų akranu dydžiu standartas yra 6.5 inch, 6.67, tai 6,28 skaiytusi kompaktiškas

G. S.

Dabar,jau ir 6.9 colių,kai kurie ekranus lipdo. Griozdai baisiniai. Turiu Redmi 8 A 6.22 colių,tikrai pakankamą įstrižainė.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas