„Xiaomi“ ruošia sudrebinti pigių telefonų rinką: tokios kameros dar nesate matę

LetsGoDigital

2021-07-19, 09:10 (atnaujinta 2021-07-19, 14:46)

0 komentarų
„Xiaomi“ ruošia sudrebinti pigių telefonų rinką: tokios kameros dar nesate matę

Kinijos kompanija „Redmi“ kadaise buvo tik išmaniųjų telefonų serija, kuri glaudėsi po „Xiaomi“ sparnu, tačiau jau keletas metų ji veikia kaip atskira įmonė. Niekam ne paslaptis, jog ši bendrovė kasmet pasiūlo nemažai dėmesio sulaukiančio įrenginių, o to paslaptis – puikus kainos ir kokybės santykis.

Naujausias šios linijos modelis yra „Redmi Note 10”, o kalbant apie šią liniją, geriau sutelkti dėmesį į „Pro” versiją. Apie „Redmi Note 10 Pro” buvo paskelbta šių metų kovo mėnesį. Jis gali pasigirti 6,67 colių AMOLED ekranu su 120 Hz dažniu, „Qualcomm Snapdragon 732G” procesoriumi, 108 MP keturių kamerų moduliu ir 5 020 mAh baterija, palaikančia 33 W greitąjį įkrovimą.

Ir nors šio modelio atnaujinimo laukiama tik kitų metų kovą, mes vis tiek gauname nemažai informacijos apie ši telefoną.

„LetsGoDigital” kartu su „Technizo Concept” parodė vaizdo įrašą su „Redmi Note 11 Pro”. Žinoma, tai nėra oficialus vaizdo įrašas. Jame tik parodyta, kaip galėtų atrodyti „Redmi Note 11 Pro”. Tačiau turėtume atsižvelgti ir į tai, kad, pasak autorių, šis telefonas turės net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą.

Galinės dalies apačioje kairėje pusėje matome „Redmi” logotipą. Šalia matome tekstą „5G”. Tačiau įdomiausia šių atvaizdų dalis yra kameros sistema, kuri išsiskiria nauju dizanu. Tai trijų kamerų modulis su LED blykste. Verta pastebėti ir tai, jog du objektyvai yra gerokai didesni už trečiąjį.

Na, kaip jau minėta, „Technizo Concept” darė prielaidą, kad „Redmi Note 11 Pro” turės 200 MP kamerą. Tai gali būti ganėtinai tiksli prielada, kadangi jau kuris laikas kalbama apie „Xiaomi” planus panaudoti naująjį „Samsung” 200 MP kameros jutiklį. Tiesa, anksčiau buvo skelbiama, jog tai turėtų įvykti per „Xiaomi Mi 12” pristatymą. Šio flagmano laukiama dar šių metų pabaigoje.

Neatmetamas variantas, jog „Redmi Note 11 Pro” gali turėti ne naująjį „Samsung“ objektyvą, o 108 MP CMOS sensorių. Bet kokiu atveju, visa tai tėra prielaidos. O kadangi „Redmi Note 11 Pro” rinkoje pasirodys po 8-9 mėnesių, išgirsime dar daug gandų ir pamatysime daug informacijos nutekėjimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas