„Xiaomi“ sulaukė kamerų ekspertų kirčio: naujasis bendrovės flagmanas sulaukė nuviliančio įvertinimo, sužinokite kas čia nutiko

Arnas Balčiūnas

2023-03-12, 08:40

0 komentarų

Barselonoje dar visai neseniai pasibaigė kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Čia savo naujienas europiečiams pademonstravo ir Kinijos milžinė „Xiaomi“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ sulaukė kamerų ekspertų kirčio: naujasis bendrovės flagmanas sulaukė nuviliančio įvertinimo, sužinokite kas čia nutiko

„Xiaomi“ į Europą atgabeno naujuosius „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus, o „Xiaomi 13 Pro“ modelis neseniai sulaukė ir „DxOMark“ kamerų ekspertų vertinimo. Tačiau rezultatai tikrai ne patys geriausi. Naujojo bendrovės flagmano kameros pelnė 136 taškus ir užėmė vos 16 poziciją, kurią dalinasi su „Xiaomi 12S Ultra“ bei „Vivo X90 Pro“.

„DxOMark“ ekspertai naująjį „Xiaomi“ flagmaną įvertino prasčiau nei 2021 metais išleistą „Xiaomi Mi 11 Ultra“ išmanųjį telefoną. Specialistų vertinime pažymima, jog naujasis kinų šedevras turi problemų fiksuojant nuotraukas esant prastam apšvietimui, pastebimas ir retkarčiais pasitaikantis prastesnis automatinio fokusavimo veikimas

Žinoma, nors bendrame reitinge šis išmanusis telefonas užėmė tik 16 poziciją, tačiau jis tikrai nėra toks prastas, kaip gali pasirodyti. „Xiaomi 13 Pro“ nugarėlėje esančios kameros suteikia gerą detalumą, spalvas bei kompoziciją tiek nuotraukose, tiek ir filmavimo režime. Pažymimas ir neutralus baltos spalvos balansas, esant ryškiai šviesai, o taip pat ir geros priartinimo galimybės.

Priminsime, jog naujasis „Xiaomi 13 Pro“ išmanusis turi tris kameras nugarėlėje, o visos jos aprūpintos 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Žinoma, pagrindinis objektyvas – 1 colio „Sony IMX989“ sensorius. Antrasis objektyvas – plataus kampo, o trečioji kamera – 3.2x optinio priartinimo galimybe aprūpintas teleobjektyvas, kuris turi optinį vaizdo stabilizavimą, o taip pat galės pasiūlyti ir makro fotografijos galimybes.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas