„Xiaomi“ telefonų savininkams tai patiks: naujoji MIUI versija pasirodys jau netrukus

Lukas Snarskis

2021-07-11, 09:10 (atnaujinta 2022-12-11, 15:49)

0 komentarų
„Xiaomi“ telefonų savininkams tai patiks: naujoji MIUI versija pasirodys jau netrukus

„Xiaomi“ garsėja savo įspūdingų specifikacijų telefonais už patrauklią kainą, bet kai kalba pasisuka apie programinę įrangą, ši kompanija neblizga. Kad ir kaip ji besistengtų, „MIUI“ vartotojo sąsajoje paliekama nemažai klaidų, kurios erzina „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų vartotojus. Tačiau netrukus viskas gali smarkiai pasikeisti.

Pastarosiomis dienomis vis daugiau girdime apie „MIUI 13“ vartotojo sąsają. Ši „Xiaomi“ kuriama platforma turėtų būti oficialiai pristatyta rugpjūčio viduryje arba pabaigoje. Šiandien pasirodė naujų detalių, teigiančių, kad „Xiaomi” baigė „MIUI 12“ kūrimą ir pradėjo dirbti tik su „MIUI 13“.

Kitaip nei kiti išmaniųjų telefonų gamintojai, „Xiaomi” yra bene vienintelė bendrovė, kuri kas savaitę išleidžia pasirinktų modelių „Android“ beta versijas. Todėl visada buvo lengva sužinoti apie būsimas MIUI funkcijas ir naujus įrenginius dar prieš oficialų jų išleidimą.

Remiantis naujausiais „Xiaomiui“ duomenimis, liepos 6 dieną buvo išleistas paskutinis „MIUI 12“ sąsajos atnaujinimas. O tai gali reikšti geras naujienas tiems, kurie su nekantrumu laukia naujosios „MIUI 13“.

Tikėtina, kad toks „Xiaomi“ atnaujinimų grafikas gali lemti tai, jog jau netrukus pagaliau išvysime ir pirmąją bandomąją „MIUI 13“ versiją. Kaip ir įprasta, ši versija pirmiausia pasirodys Kinijos rinkai skirtuose įrenginiuose ir tik po to šis atnaujinimas pasieks pasaulinei rinkai skirtus išmaniuosius telefonus.

Tiesa, kokie atnaujinimai ir patobulinimai bus naujoje „MIUI 13“ versijoje neatskleidžiama. „Xiaomi“ užsiminė tik, kad sulauksime greičiau veikiančios, stabilesnės vartotojo sąsajos bei praplėsto funkcionalumo. Žinoma, kad „MIUI 13“, leis virtualiu būdu išplėsti RAM atmintį, apie tai galite daugiau sužinoti čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas