„Xiaomi“ vadovai paruošė šventinę staigmeną: paaiškėjo, kada išvysime ilgai lauktus flagmanus

Lukas Snarskis

2021-12-21, 17:00 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

1 komentaras
„Xiaomi“ vadovai paruošė šventinę staigmeną: paaiškėjo, kada išvysime ilgai lauktus flagmanus

Kinijos milžinė „Xiaomi“ šiemet pralaimėjo lenktynes dėl pirmojo išmaniojo telefono su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi. Dar visai neseniai rašėme, kad pirmieji tokį įrenginį pristatė „Motorola“ vadovai, o apie tai plačiau skaityti galite paspaudę čia. Kiek anksčiau, buvo skelbiama, jog „Xiaomi“ savo naujus flagmanus pristatys gruodžio 12 dieną, tačiau tokios kalbos nepasitvirtino.

Dabar tylą nutraukė Kinijos kompanijos atstovai, kurie oficialiai patvirtino „Xiaomi 12“ serijos išleidimo datą. Pristatymas įvyks jau gruodžio 28 dieną, 13:30 val. Lietuvos laiku. Deja, tačiau „Xiaomi“ dar neatskleidė kokius konkrečiai modelius ketina pristatyti, bet tikimasi, jog mes sužinosime apie naujuosius „Xiaomi 12“, „12X“ ir „12 Pro“ variantus, o taip pat galime išvysti ir „Xiaomi 12 Ultra“ flagmaną.

Oficialios informacijos apie planuojamus pristatyti išmaniuosius telefonus „Xiaomi“ dar nėra pateikę. Kol kas yra patvirtinta tik tai, jog „Xiaomi 12“ serijos įrenginiai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi. Tiesa, vis dar nėra žinoma ar visi modeliai turės šį lustą ar tik kai kurie. Vertėtų prisiminti, jog bazinis „Xiaomi 12“ variantas neseniai buvo pastebėtas 3C sertifikavimo duomenų bazėje.

Remiantis naujausia informacija, šis įrenginys turės tik 67W greitąjį įkrovimą. Šiemet bendrovė pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, kuris palaiko 120W greitąjį įkrovimą, o tarp jų pateko ir pigesnis „Redmi Note 11 Pro­+“ modelis. Ir nors 67W įkrovimo technologija leis įrenginį įkrauti pakankamai greitai, tačiau tai nėra tai ko tikėjosi daugelis bendrovės gerbėjų. Žinoma, reikėtų neatmesti galimybės, kad spartesnę įkrovimo technologiją gali palaikyti „Xiaomi 12 Pro“ variantas.

Deja, tačiau 3C sertifikatas neatskleidžia daugiau informacijos apie netrukus debiutuosiantį „Xiaomi 12“ variantą, tačiau jau iš anksčiau žinome, kad šis modelis turės 4500 mAh talpos bateriją. Jau žinoma ir tai, jog šis išmanusis telefonas turėtų atkeliauti su „MIUI 13“ vartotojo sąsajos versija, kurios pristatymo laukiama tos pačios spaudos konferencijos metu.

1 komentarų

Reklamai-Ne

Ačiū, kad dedate tiek daug reklamų. Daugiau į šį reklamos tinklapį nebeisiu...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas