ZTE pristatė du pigius išmaniuosius telefonus: oficialiai debiutavo naujieji „Axon 60“ ir „Axon 60 Lite“ modeliai

ZTE

Lukas Snarskis

2024-05-09, 17:55

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE dažnai pristato naujus išmaniuosius telefonus, tačiau daugiausiai jų debiutuoja su dukterinių bendrovių prekiniais ženklais. Tačiau vieną flagmanų seriją pristato ir tėvynainė kompanija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
ZTE pristatė du pigius išmaniuosius telefonus: oficialiai debiutavo naujieji „Axon 60“ ir „Axon 60 Lite“ modeliai

ZTE atstovai dar balandžio viduryje oficialiai pristatė naująjį „Axon 60 Ultra“ modelį, kuris pasiūlys ne tik galingas specifikacijas, tačiau ir keletą išskirtinių savybių, kokių nerasime daugelyje kitų išmaniųjų telefonų. Tačiau šią seriją sudarys ir daugiau įrenginių.

Neseniai įvyko oficialus dar dviejų „Axon 60“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas, o gamintojas pademonstravo naujuosius „ZTE Axon 60“ bei „Axon 60 Lite“ modelius. Abu šie įrenginiai bus siūlomi už patrauklią kainą.

Naujasis „ZTE Axon 60“ pasiūlys 6,72 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su Full HD+ raiška, o „Lite“ variantas turės 6,6 colių įstrižainės LCD ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Abu įrenginiai turės „ZTE Live Island“ galimybę, kuri pateiks svarbiausią informaciją, aplink asmenukių kamerą.

„Axon 60“ modelis veiks su „Unisoc T616“ procesoriumi ir turės 6 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Kalbant apie „Axon 60 Lite“, šis variantas veiks su „Unisoc T606“ mikroschemų rinkiniu ir turės 4 GB operatyviosios ir 256 GB talpos vidinę atmintinę.

Abu išmanieji telefonai naudos 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. „ZTE Axon 60“ pasiūlys ir 2 MP makro objektyvą bei gylio sensorių. „Axon 60 Lite“ turės 2 MP gylio sensorių bei dirbtinio intelekto kamerą. „Lite“ modelis taip pat naudos 8 MP asmenukių kamerą, o „Axon 60“ – 32 MP.

Šie du ZTE įrenginiai veiks su 5 000 mAh talpos baterija ir pasiūlys 22,5W įkrovimo galimybę. „Axon 60“ ir „Axon 60 Lite“ pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Pranešama, jog „ZTE Axon 60“ kainuos maždaug 204 eurus, o „ZTE Axon 60 Lite“ kaina sieks 165 eurus. Ar šie išmanieji telefonai pasirodys Europoje – nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas