Kaip iš „iPhone“ aplikacijos „Phone“ paskambinti į praktiškai bet kurį messengerį?

Kaip iš „iPhone“ aplikacijos „Phone“ paskambinti į praktiškai bet kurį messengerį?

Dabar, kai bendravimas su artimaisiais ir draugais bei pažįstamais vyksta didele dalimi tik skambučių ir kitų bendravimui skirtų aplikacijų pagalba, galimybė iš Phone aplikacijos esančios iPhone paskambinti praktiškai bet kurio messengerio abonentui gali būti patogi. Ši galimybė patogi gali pasirodyti ir tokiu atveju jei su kuriuo nors kontaktu bendraujate tik tam tikros aplikacijos pagalba.

Kaip skambinti iš iPhone aplikacijos Phone kokio nors messengerio aplikacijos abonentui

  1. Įdiekite reikiamo messengerio aplikaciją telefone, pavyzdžiui: „Skype“, „Telegram“, „Viber“, „WharsApp“ ir panašiai ir bent kartą tą aplikaciją atidarykite.
  2. Aplikacijoje Phone aktyvuokite kontaktų sąrašą ir pasirinkite reikiamą kontaktą.
  3. Būdami kontakto lange paspauskite ir laikykite nuspaudę skambinimo mygtuką
  4. Pasirodžiusiame dialogo lange pasirinkite messengerį kurį norite naudoti skambinimui.

Atlikus šiuos veiksmus skambučių istorijoje matysis šis skambutis ir aplikacija, kurios pagalba jis buvo atliktas.

Reikėtų turėti omenyje, kad atlikus tokį skambutį „Phone“ aplikacija jį įsimins ir sekantį kartą paspaudus skambinimo piktogramą bus pasirinktas paskutinis naudotas skambinimo būdas, tad jei po skambučio pavyzdžiui į soc. tinklų messengerį sekantį kartą kontaktui norite skambinti įprastu būdu į telefoną — reikės vėl naudoti aukščiau aprašytą ilgesnio paspaudimo ant skambinimo piktogramos būdą ir pasirinkti telefoną.

Papildomai, skambučius kontaktams per pasirinktus messengerius galima patalpinti ir į mėgstamų sąrašą ir skambinti vienu paspaudimu.

  1. Atidarykite Phone aplikaciją ir aktyvuokite Favourites.
  2. Paspauskite lango viršuje esančią + piktogramą.
  3. Pasirinkite kontaktą ir būdą-messengerį kurio pagalba norite skambinti paspaudus ant jam sukurtos skambinimo piktogramos.

Kaip susiejami messengerių kontaktai su Phone aplikacija

Kontaktai susiejami pagal jų telefono numerį įvestą kontaktų sąraše. Jei pavyzdžiui „Telegram“ ar „WhatsApp“ susieti su kitu telefono numeriu tai norint per messengerį skambinti kontaktui reikia jo telefono numerį su kuriuo susieta jo paskyra toje messengerio aplikacijoje.

Kiek sudėtingiau su socialinių tinklų messengeriais autorizacija, kuriuose vyksta naudojant naudotojo vardą ar el.pašto adresą.

Norint susieti kontakto įrašą „Phone“ aplikacijos kontaktų sąraše su atitinkamu messengeriu reikia nurodyti kontakto prisijungimo vardą prie atitinkamo messengerio įrašo kontakto įraše adresyne.

  1. Phone aplikacijoje atidarykite kontakto įrašą adresyne.
  2. Paspausite Edit.
  3. Raskite skirsnį add social profile ir spauskite + piktogramą.
  4. Pasirinkite messengerio tipą, pavyzdžiui „Skype“
  5. Įveskite kontakto prisijungimo prie to „messengerio“ vardą.
  6. Paspauskite Done.

Šis būdas veikia su visomis populiariomis messengerių aplikacijomis tokiomis kaip „Skype“, „WhatsApp“, „Viber“, „Telegram“ ir t.t.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas