Artėja „Moto G Power (2023)“ telefono pristatymas: pasirodė pirmosios įrenginio nuotraukos, atskleidžiančios dizaino ypatumus

Arnas Balčiūnas

2023-03-05, 12:03

0 komentarų
Artėja „Moto G Power (2023)“ telefono pristatymas: pasirodė pirmosios įrenginio nuotraukos, atskleidžiančios dizaino ypatumus

„Motorola“ ruošia naują išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti žinomas kaip „Moto G Power (2023)“, o jo pristatymo laukiama jau artimiausiu metu. Ir nors įrenginys dar nepristatytas – internete pasirodė pirmosios jo nuotraukos, kurios atskleidžia pagrindinius dizaino ypatumus.

Remiantis „OnLeaks“ informacija, naujasis „Moto G Power (2023)“ turėtų pasižymėti 6,5 colių įstrižainės ekranu, o viršutinėje jo dalyje – nedidelis apskritimas, kur bus įmontuota asmenukių kamera. Šio įrenginio nugarėlėje – stačiakampis, kur bus trys kameros ir LED blykstė. Nesunku pastebėti, jog nugarėlėje puikuojasi ir gamintojo logotipas.

Pranešama, jog išmanusis telefonas turės į atrakinimo mygtuką integruotą pirštų antspaudų jutiklį, o dešinėje briaunoje taip pat rasime ir garso reguliavimo mygtukus. Apatinėje „Moto G Power (2023)“ briaunoje – ausinių lizdas, mikrofonas, garsiakalbis bei, žinoma, USB-C įkrovimo lizdas.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada debiutuos šis „Motorola“ išmanusis telefonas, tačiau tai įvykti turėtų jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas