Suklydę gailėsitės ilgai: štai kaip teisingai išsirinkti televizorių savo namams

Lukas Snarskis

2021-09-04, 18:10 (atnaujinta 2022-09-28, 10:38)

0 komentarų
Suklydę gailėsitės ilgai: štai kaip teisingai išsirinkti televizorių savo namams

Televizorių rinka, kaip ir daugelis kitų elektronikos segmentų, nuolat tobulėja. Šiai dienai vartotojai turi gausybę įvairiausių pasirinkimų, o išsirinkti naują televizorių gali būti ne pati lengviausia užduotis. Įvairiose internetinėse parduotuvėse galima rasti ir pigių variantų, ir itin brangių. Daugelis jų skiriasi ne tik gamintoju, dydžiu, tačiau ir raiška, įvairių papildomų technologijų palaikymu bei dar daugybe kitų niuansų.

Kaip išsirinkti tinkamiausią išmanųjį televizorių? Visų pirma, reikėtų nuspręsti kiek pinigų tam galite skirti. Kai jau yra žinomas biudžetas – galima žvalgytis ką geriausio galima rasti. Šiandien pateikiame Jums keturis televizorius, kurie turėtų būti verti Jūsų dėmesio. Visos opcijos suskirstytos pagal kainą – nuo pigiausio varianto, iki tokio, kur teks gerokai paploninti savo piniginę.

Nenorintiems išlaidauti – puikus pasiūlymas iš „Xiaomi“

Ieškantiems nebrangios opcijos – „Xiaomi“ gali pasiūlyti vieną geriausių pasirinkimų iš to ką galima rasti Lietuvos rinkoje. Ir nors šis televizorius nusileidžia kitiems įrenginiams, kurie pateikti šiame tekste, tačiau ir jo kaina yra kone dvigubai žemesnė nei šiame tekste minimo „Samsung“ produkto.

„Xiaomi Mi LED TV 4S“ pasiūlys 55 colių įstrižainės LCD ekraną su 4K raiška. Teisingumo dėlei, vertėtų paminėti, kad visi tekste minimi modeliai yra tokios pačios įstrižainės su 4K raiška, tačiau vienintelis „Xiaomi“ produktas turi LCD matricą. Nepaisant to, kinų gamintojas pasiūlys HDR10 palaikymą, o taip pat ir „Dolby Audio“.

Televizorius Xiaomi Mi LED TV 4S

Tikrinti kainą

Už tokią kainą rasti geresnį variantą būtų išties sudėtinga. „Xiaomi“ su šiuo produktu nepasiūlys Jums revoliucijos, tačiau garantuos puikų balansą tarp aukštos kokybės vaizdo bei ausį užburiančio garso. Labiausiai iš panašaus tipo produktų „Mi LED TV 4S“ išsiskiria jungčių gausa – čia jūs rasite 3 USB 2.0 jungtis, ausinių lizdą, tris HDMI, antenos ar interneto laidų jungtį.

Vidutinės klasės karalius atkeliauja iš „Samsung“ stovyklos

„Samsung“ kasmet pristato daugybę išmaniųjų televizorių, o daugelis jų susilaukia ir nemažai pirkėjų dėmesio bei ekspertų liaupsių. Praėjusiais metais bendrovė pristatė „Q90T“ serijos modelius, o „Samsung QW55Q90T“ yra turbūt geriausia ką dabar galima įsigyti neišleidžiant krūvos pinigų.

Tikriausiai daugelis Jūsų net nesuabejos, kad šis televizorius pagamintas naudojant QLED matricą bei yra 4K raiškos. Negana to, „Samsung“ produktas palaiko „Quantum HDR“ ir HDR10+ technologijas, kas leis mėgautis itin giliomis juodomis bei puiki išryškinta balta spalva, o tai sukurs Jums itin kontrastingą vaizdą.

Televizorius Samsung QE55Q90T

Tikrinti kainą

„Q90T“ serijos išmanusis televizorius taip pat užtikrina puikus matymo kampus, neatsižvelgiant į tai, kur sėdite. Ir nors pastaroji savybė daugelio neturėtų stebinti, tačiau tai tikrai ne viskas ką gali pasiūlyti „Samsung“. Šiame modelyje naudojama technologija, kuri užtikrins puikiai matoma vaizdą, kuris prisitaikys prie aplinkos bei automatiškai sureguliuos ryškumą. Tai leis jums mėgautis kokybišku vaizdu net ir saulėtą vasaros dieną, kuomet saulė spigina pro kambario langą.

Kai ieškote tobulybės – LG produktas, kuris tinka viskam

Pietų Korėjos milžinė LG taip pat yra puikiai žinoma dėl kuriamų televizorių, todėl tokio tipo rinkiniai be šios bendrovės produkcijos – sunkiai įsivaizduojami. „CX“ serija yra priskiriama aukščiausios klasės įrenginiams, o tai puikiai atspindi ir šio modelio kaina, kuri žengia į trijų nulių zoną.

Ir nors „LG OLED55CX3LA“ kainuoja tikrai nemažai, tačiau šis modelis yra vertas tokios kainos, o gal net ir daugiau. Televizorius turėtų patikti ne tik tiems, kurie žiūri filmus ar serialus, tačiau ir žaidimų mėgėjams, o visumoje tai yra turbūt pati universaliausia opcija šioje kainų grupėje. LG Jums suteiks „HDR10 Pro“ palaikymą, o taip pat ir „Dolby Vision“, HGL ar „G-Sync“, kas leis mėgautis ir puikia žaidimų patirtimi.

Televizorius LG OLED55CX3LA

Tikrinti kainą

Puikūs žiūrėjimo kampai leis mėgautis sporto transliacijomis su būriu draugų, 120 Hz atnaujinimo dažnis užtikrins kokybišką žaidimų patirtį, o puikus spalvų atvaizdavimas bei begalinis kontrastingumo santykis leis mėgautis mėgiamais filmais ar serialais. Žinoma, „LG OLED55CX3LA“ nėra pigi opcija, tačiau jeigu galite sau tai leisti – rekomenduojame būtent šį modelį.

Kai reikia išskirtinio produkto – „Sony“ pasiūlys daugiau nei galėjote pagalvoti

Jeigu norite televizoriaus, kuris ne tik rodytų puikų vaizdą, bet ir būtų išskirtinio dizaino – „Sony A90J“ yra tai ko jūs norite. Žinoma, norint įsigyti šį produktą teks kaip reikiant patuštinti savo piniginę, tačiau gautas įrenginys tai visiškai pateisins.

Vien žvelgiant į šio „Sony“ flagmano nuotraukas, akivaizdu, kad jis išsiskiria iš daugelio kitų produktų rinkoje – kone neegzistuojantys ekrano rėmeliai, išskirtinis kojelių dizainas. Visa tai sukurs pridėtinės vertės jūsų namų interjerui, tačiau tai tikrai ne viskas kuo gali nustebinti šis japonų flagmanas.

Televizorius Sony XR-55A90JAEP

Tikrinti kainą

„Sony XR-55A90JAEP“ bei 4K OLED panelės yra aprūpintas daugybe įvairiausių funkcijų ir sertifikatų, kas leis mėgautis itin kokybišku vaizdu. Be „Dolby Vision“ ar HDR palaikymo, šis televizorius turi ir „IMAX Enhanced“ sertifikatą, kas rodo itin tikslų vaizdo ir garso atkūrimą. „Sony“ šedevras taip pat palaiko „Dolby Atmos“ ir dar daugybę kitų funkcijų, kurios leis mėgautis ne tik mėgiamais filmais ar serialais, bet ir žaidimais bei jų garsu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas