Nenorintiems išlaidauti perkant naują TV: 5 geriausios „Android TV“ dėžutės, apie kurias privalu žinoti kiekvienam

Lukas Snarskis

2022-01-06, 16:35

0 komentarų
Nenorintiems išlaidauti perkant naują TV: 5 geriausios „Android TV“ dėžutės, apie kurias privalu žinoti kiekvienam

Turite didžiulį televizorių, tačiau jis nepasižymi išmaniomis funkcijomis, o naujo pirkimas jums neatrodo kaip geriausias sprendimas? Dabartinė situacija pasaulyje didina susidomėjimą ne tik naujausiais televizoriais, tačiau neabejotinai auga ir TV priedėlių paklausa. Kadangi daugybė žmonių dienas leidžia namuose, arba net ir dirba juose, todėl kasdienybę puikiai prasklaido televizija.

Šiandien – tekstas tiems, kurie ieško „Android TV“ dėžutės. Dažnai, ieškantys tokio produkto, atsiduria nežinioje. Internete galima rasti gausybę įvairiausių opcijų, tačiau klausimas išlieka vienas – kurią įsigyti vertėtų labiausiai? Siūlome pažvelgti į šiame tekste įvardintas 5 opcijas, kurios turėtų tikti daugeliui.

Ieškantiems galingo varianto – „Nvidia Shield TV“

Jeigu ieškote aukščiausios klasės produkto – tuomet „Nvidia Shield TV“ yra neabejotinai tai, ko jums reikia. Nors šis įrenginys buvo išleistas dar 2019 metais, tačiau jis puikiai tinkamas ir šiandien. Šis TV priedėlis veikia su „Tegra X1+“ procesoriumi bei „Android 9.0“ operacine sistema.

„Nvidia“ sukurtas produktas puikiai tiks ne tik tiems, kurie nori žiūrėti aukščiausios kokybės filmus, tačiau ir turėtų patikti žaidimų gerbėjams. „Shield TV“ palaiko ne tik 4K raišką su „Dolby Atmos“ garsu, tačiau ir turi prieigą prie „Nvidia GeForce“ žaidimų bibliotekos. TV priedėlis taip pat leis mėgautis 4K vaizdu žiūrint „Netflix“ ar „Amazon Prime“ turinį.

Žinoma, visos šios puikios savybės pareikalaus ir nemažos finansinės investicijos. Lietuvoje šis „Nvidia“ produktas kainuoja 175,99 eurus. Pigesnių opcijų galima paieškoti „eBay“ platformoje, o tai padaryti galite paspaudę čia.

Norintiems 4K vaizdo – „Amazon Fire TV Stick 4K“

Nors šis „Amazon“ produktas ir nėra pati galingiausia opcija, tačiau ji turi didžiulį privalumą, lyginant su kitomis pigesnėmis ar panašios kainos alternatyvomis. Daugelis „Android“ TV priedėlių jums negalės pasiūlyti 4K kokybės žiūrint „Netflix“ ar kitas populiarias platformas. Būtent dėl to, „Amazon Fire TV Stick 4K“ yra tas produktas, kuris už žemą kainą suteiks šią galimybę.

Lietuvoje šis įrenginys kainuoja maždaug 50 eurų, o geriausias kainas rasite paspaudę čia. Ir tai turėtų būti pati geriausia opcija, jeigu jūsų prioritetas yra 4K raiškos vaizdas. „Amazon“ produktas leis jums tuo mėgautis be jokių apribojimų. Tiesa, ši TV dėžutė turi vieną didelį trūkumą.

„Amazon Fire TV Stick 4K“ nerasime „Google Play“ parduotuvės ir jums teks naudotis „Amazon Store“, kuri turi gerokai mažiau įvairių programėlių. Kaip bebūtų, jeigu jūsų prioritetas – aukščiausios kokybės filmų ar serialų žiūrėjimas – tai puiki opcija.

Biudžetinė opcija – „Magicsee Android 9.0 N5 Man TV Box“

„Amazon“ siūlomas produktas yra ganėtinai pigus, tačiau jis labiau skirtas tiems, kurie nori žiūrėti filmus bei naudotis „Netflix“, išnaudojant visus įmanomus privalumus. Tačiau jeigu ieškote produkto, kuris pasiūlytų geriausią savybių kombinaciją už žemiausią kainą – tuomet jums reikėtų apsvarstyti „Magicsee“ TV priedelį.

„Magicsee Android 9.0 N5 Man TV Box“ šis įrenginys pasižymi pakankamai galingu procesoriumi, o taip pat ir „Android 9.0“ operacine sistema, kuri leis jums mėgautis 4K vaizdu su 60 kadrų per sekundę. Deja, tačiau „Netflix“ su aukščiausia raiška čia jūs nematysite. Šis produktas jums taip pat pasiūlys 32 GB vidinės atminties, o taip pat ir USB 3.0 bei dvigubo dažnio „Wi-Fi“ ryšį.

„Aliexpress“ šią „Android TV“ dėžutę jūs galite įsigyti už mažiau nei 50 eurų, o norėdami ją įsigyti – spauskite čia.

Dar viena nebrangi opcija - „Mecool MK9 Pro“

Dar vienas vidutinės klasės produktas, kuris pasiūlys tai ko daugelis už tokią kainą nesiūlo „Mecool MK9 Pro“ veikia su naujausiu „Amlogic S905X2“ procesoriumi bei leis jums mėgautis 4K vaizdu „YouTube“ platformoje, o taip pat HDR10 vaizdu bei HLG HDR ir H.265(HEVC) vaizdo kodavimu, kas suteiks geresnes spalvas bei kontrastą.

Šios nebrangios TV dėžutės privalumas – galimybė įrenginį valdyti balso komandomis, pasitelkiant TV pultelį, o svarbiausia – „Google Assistant“ palaikymas. Tai jums suteiks galimybę valdyti ir išmaniųjų namų produktus, kas turėtų suteikti papildomo patogumo.

„Mecool MK9 Pro“ galima įsigyti už maždaug 60 eurų, o norėdami tai padaryti – spauskite čia.

8K vaizdas – „SkyStream Pro 8K“

Taip, taip. „Kam įrenginys su 8K raiška, jeigu mano televizorius tik 4“, - sakysite jūs. Ir tame yra tiesios. Tačiau. „SkyStream“ šį produktą išleido 2020 metais ir tai yra turbūt geriausia kokybė, kokią galima rasti tokio tipo produktuose. O 8K raiška – tik puiki to iliustracija.

Gamintojas šį savo produktą aprūpino ne tik neįtikėtinai greitu 64 bitų procesoriumi, bet ir „Dolby Digital“ garsu, „Android 9.0“ operacine sistema bei, žinoma, 8K raiška. Komplektacijoje jūs rasite viską ko gali reikėti, o vos tik įjungus – rasite visas pagrindines programėles jau įdiegtas. Viska paprasta, greita ir, svarbiausia, jau paruošta naudotis.

Didžiausias trūkumas – „Netflix“ ir kitos platformos jums pasiekiamos tik su HD raiška. Tai turbūt yra vienintelė priežastis kodėl šis produktas neatsidūrė ten, kur šiuo metu įvardijome „Nvidia“ sukurtą galiūną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Seimas svarstys pakeitimus, kurie patiks senų automobilių vairuotojams: už šį pažeidimą gali pavykti išsisukti su įspėjimu, sužinokite, kas svarstoma

Pranešimas spaudai

2024-04-19, 19:54

0 komentarų

Seimas pradėjo svarstyti du Administracinių nusižengimų kodekso keitimo projektus, kuriais siekiama švelninti administracinę atsakomybę už automobilių keliamą taršą keliuose. Projektus parlamento posėdyje pristatė Seimo nariai Algirdas Stončaitis ir Aistė Gedvilienė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Seimas svarstys pakeitimus, kurie patiks senų automobilių vairuotojams: už šį pažeidimą gali pavykti išsisukti su įspėjimu, sužinokite, kas svarstoma

Seimas pradėjo svarstyti du Administracinių nusižengimų kodekso keitimo projektus, kuriais siekiama švelninti administracinę atsakomybę už automobilių keliamą taršą keliuose. Projektus parlamento posėdyje pristatė Seimo nariai Algirdas Stončaitis ir Aistė Gedvilienė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Šiuo metu už transporto priemonių, kurių į aplinkos orą išmetamų teršalų kiekis viršija nustatytus ribinius dydžius, ar su neveikiančia gamintojo numatyta išmetamųjų dujų neutralizavimo sistema eksploatavimą numatyta atsakomybė: asmenims – 100–300 eurų (už pakartotinį 300–500 eurų), juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – 300–500 eurų (už pakartotinį 600–900 eurų).

Abiem teikiamais projektais siūloma fiziniams asmenims nustatytą atsakomybę už transporto priemonių, kurių į aplinkos orą išmetamų teršalų kiekis viršija nustatytus ribinius dydžius, papildyti švelnesne nuobaudos rūšimi – įspėjimu.

„Įspėjimu siekiama, kad asmuo daugiau nenusižengtų ir galėtų pasitaisyti. Jis skiriamas, kai asmuo nusižengia pirmą kartą, supranta savo nusižengimo esmę, gailisi dėl savo padaryto teisės pažeidimo arba yra kitokių jo kaltę švelninančių aplinkybių ir yra netikslinga taikyti griežtesnę poveikio priemonę“, − pažymi projekto iniciatorius, Seimo narys A. Stončaitis aiškinamajame rašte.

Pasak jo, dažnu atveju transporto priemonės vairuotojas nežino, kad galimai daro pažeidimą, nes jo vairuojamas automobilis neišmeta matomų dūmų, o automobilio davikliai nerodo galimo gedimo.

Alternatyvaus projekto rengėja, Seimo narė A. Gedvilienė, pristatydama iniciatyvą dėl įspėjimo įteisinimo, tikino, kad 48 valandos tikrai nėra patogus laikas žmogui susitvarkyti automobilį, užsiregistruoti ir atlikti techninę jo apžiūrą. „Mūsų misija šiandien sumažinti įtampas visuomenėje, kad nebūtų žmonės gąsdinami, kad nebijotų, kad jų automobilis bus konfiskuotas, nes niekada tokio dalyko ir nebuvo siūloma teisės aktuose“, − teigė politikė Seimo posėdyje.

Seimas nuo šių metų pradžios aplinkos apsaugos valstybinės kontrolės pareigūnams yra suteikęs teisę stabdyti transporto priemones ir tikrinti jų į aplinką išmetamų teršalų atitiktį techniniams motorinių transporto priemonių ir jų priekabų reikalavimams, taip pat panaikinti motorinių transporto priemonių ir priekabų, kurių į aplinką išmetami teršalai neatitinka techninių reikalavimų, privalomosios techninės apžiūros dokumentų galiojimą.

Pritarus projektams (Nr. XIVP-3626, Nr. XIVP-3628) po pateikimo, toliau jie bus svarstomi pagrindiniu paskirtame Teisės ir teisėtvarkos komitete. Prie šio klausimo svarstymo Seimo posėdyje planuojama grįžti birželio 6 d.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas