Buvę „Call of Duty“ ir „PlayStation“ žaidimų kūrėjai vienijasi: įkurta visiškai nauja studija

Rokas Gaidys

2021-07-31, 08:15 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Buvę „Call of Duty“ ir „PlayStation“ žaidimų kūrėjai vienijasi: įkurta visiškai nauja studija

Paskutiniuoju metu vis dažnėja praktika, kai kūrėjai palieka didžiules vaizdo žaidimų studijas ir buriasi į smulkesnes, nepriklausomas komandas, kurios neretai pritraukia milijonines investicijas. Paskutinis to pavyzdys yra „That‘s No Moon Entertainment“ – būrys buvusių „Call of Duty“, „The Last of Us“ ir dar kelių studijų veteranų. Kultinės „Žvaigždžių Karų“ frazės garbei pavadintas darinys jau dabar kartu su Pietų Korėjos leidėju „Smilegate“, kurie investavo daugiau nei 100-tą milijonų, dirba su nauju „AAA“ lygio vaizdo žaidimu.

Apie naująjį ir patį pirmąjį „That‘s No Moon“ projektą tikrai nėra žinoma daug. Šiuo metu yra paminėta, kad tai bus trečio asmens nuotykių žaidimas vienam, kur didžiausias dėmesys bus skiriamas žaismui ir istorijai. Jam diriguos buvę „Infinity Ward“ ir „Naughty Dog“ studijose svarbūs asmenys, tai yra „Call of Duty: Modern Warfare“ dizaino kūrėjas Jacob Minkoff ir „The Last of Us“ rašytojas Taylor Kurosaki. Kiti komandos nariai yra dirbę su tokiais hitais kaip „God of War“, „Fortnite“, „Destiny“, „The Last of Us Part II“ ar „Uncharted 4“.

Kaip ir anksčiau minėjau, „That‘s No Moon“ sulaukė dosnios startinės investicijos iš „Smilegate“. Pastaroji tik paskutiniu metu nusprendė rimčiau žengti į vakarų rinką, nes iki tol didžiausią dėmesį skyrė Pietų Korėjos žaidimams. Be šios studijos projekto, jie taip pat dirba su „MMO“ žaidimu „Lost Ark“, kuris pasirodys dar šiais metais bei „Xbox Game Studios“ kuruojama pirmo asmens šaudykle „CrossfireX“. Vis dėl to, didesnė tikimybė yra ta, kad „That‘s No Moon“ nepaseks „Smilegate“ projektais ir sukurs kažką panašaus į tai, ką „Naughty Dog“ pasiūlė praeityje.

Tai reiškia, kad jų busimieji projektai bus tikrai ambicingi ir visi, pažįstami su „Naughty Dog“ kurtais žaidimais, jiems tikrai neturėtų pasakyti „ne“. Kita vertus, vis tiek neramina tai, kad „Smilegate“ yra žinoma dėl nemokamų ir didžiule monetizacija arba pirkimais žaidimo viduje pasižyminčiais projektais ir gali būti, kad sugalvos įkišti savo trigrašį į „That‘s No Moon“ reikalus. O jeigu ne, tai bus tikrai įdomu pamatyti, ką ateityje pasiūlys naujai iškepta studija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas