Dar vienas naujas projektas iš „Riot Games“? Prie studijos jungiasi buvęs „Cyberpunk2077“ ir „The Witcher“ kūrėjas

Rokas Gaidys

2021-09-22, 10:30

0 komentarų
Dar vienas naujas projektas iš „Riot Games“? Prie studijos jungiasi buvęs „Cyberpunk2077“ ir „The Witcher“ kūrėjas

Prieš beveik dvejus metus „League of Legends“ kurianti studija „Riot Games“ pranešė, kad pradės plėsti savo horizontus ir kurs naujus projektus. Dalis iš jų yra akivaizdžiai susiję su pastaruoju žaidimu, kiti (pvz. „Valorant“) yra visiškai unikalūs bandymai ir panašu, kad tai dar toli gražu nėra pabaiga jų planuose. Vienas iš tokių projektų sulaukė nemažo pastiprinimo, nes prie „Riot Games“ prisijungė Mateusz Tomaszkievicz – vienas iš buvusių „CD Projekt Red“ studijos narių.

Būtent jis savo „Twitter“ paskyroje pranešė, kad prisijungia prie „Riot Games“ „MMORPG“ divizijos. Po daugiau nei trylikos metų „CD Projekt Red“, kurioje dirbo su jų didžiausiais ir populiariausiais projektais, tai yra „Cyberpunk 2077“ ir „The Witcher 3“, jis dabar dirbs su visiškai nauju žaidimu. Kaimyninėje Lenkijoje jis paminėtiems projektams kuravo misijų kūrimo procesą, tai panašu, kad tą patį darys ir „League of Legends“ autorių studijoje.

Tomaszkiewicz prisijungimas prie „MMORPG“ divizijos reiškia, kad „Riot Games“ ateityje dar labiau bandys išplėsti siūlomų žaidimų kraitį. Studija iš dalies tęsi prieš dvejus metus duotą pažadą ir pristatė nemažai naujų projektų, o pora iš jų tapo velniškai populiarūs tai yra kortų žaidimas „Legends of Runeterra“ ir šaudyklė „Valorant“, kurie dabar puikuojasi tarp pačių žaidžiamiausių. Taip pat studija aktyviai dirba ir išmaniųjų rinkoje, nes jau ne vieną savo kurtą žaidimą pritaikė ir jiems.

Be vaizdo žaidimų, studija taip pat aktyviai žiūri ir į kitas, su „League of Legends“ susijusias, sritis. Prieš kurį laiką jie pristatė nemokamą muzikos albumą, kurį gali naudoti visi „Youtube“ ir „Twitch.tv“ turinio kūrėjai bei iki žiemos pristatys naują animacinį serialą „Netflix“ platformoje. Kalbant apie ją, tai „Riot Games“ dar šio mėnesio pradžioje perviliojo jų vieną iš jos vadovų Brian Wright, kuris vadovaus visai studijos pramogų divizijai. Panašu, kad bandymas įrodyti, kad jie gali sukurti ne tik „League of Legends“ studijai puikiai pavyko ir ateityje galima su nekantrumu laukti įvairiausių naujovių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas