„Electronic Arts“ jau derasi su „Amazon“: dar viena populiari žaidimų franšizė išbandys sėkmę televizijoje

Rokas Gaidys

2021-11-25, 07:35

0 komentarų
„Electronic Arts“ jau derasi su „Amazon“: dar viena populiari žaidimų franšizė išbandys sėkmę televizijoje

Pirmą kartą pasaulį išvydusi dar 2007-aisiais ir šiais metais sulaukusi „remastered“ atnaujinimo „Mass Effect“ trilogija su savo nestandartine ir futuristine aplinka bei išskirtiniais veikėjais iš karto tapo daugelio užkietėjusių žaidėjų numylėtine. Praėjus daugiau nei dešimtmečiui pasirodė nauja mokslinės fantastikos hito dalis, kuri, nepaisant to, kad buvo priimta neigiamai, vis tiek kažkaip įtikino „BioWare“ ir „Electronic Arts“ dar neapleisti franšizės ir pernai gruodį buvo pranešta, kad bus kuriama dar viena hito dalis. Savaime suprantama, kad iki jos išleidimo likę dar ne vieneri metai, tačiau gali būti, kad iki to sulauksime ir „Amazon“ sukurto „Mass Effect“ serialo.

Šiandien „IGN“ pranešė, kad šiuo metu „BioWare“ ir „Amazon Studios“ derasi dėl populiariosios mokslinės fantastikos franšizės adaptacijos. Nors galutinis susitarimas dar nėra priimtas, tačiau pasak autorių, jis turėtų būti pasiektas labai greitai. Vaizdo žaidimų adaptacijos niekada nebuvo pats sėkmingiausias žanras, bet lapkričio pradžioje pasirodęs „League of Legends“ kūrėjų projektas „Arcane“ pakeitė daugelio nuomonę šiuo klausimu.

Šiuo metu beveik niekas nėra žinoma apie potencialų „Amazon“ ir „BioWare“ projektą, tai yra ar bus naudojama medžiaga iš jau išleistų vaizdo žaidimų, ar bus kuriama visiškai unikali istorija, ar bus pasakojama kažkas iš trilogijos priešistorės – galimybių tikrai netrūksta. Pati idėja sukurti „Mass Effect“ filmą ar serialą nėra nauja, o jau gyvavo kurį laiką ir net buvo pradėta kurti po antrosios žaidimo dalies išleidimo, tai yra 2010-ais metais, „Warner Bros“ studijoje, tačiau, nepaisant tikrai nemažo susidomėjimo, projekto kūrimas buvo nutrauktas.

Be televizijos filmo ar serialo, „Electronic Arts“ ir „BioWare“ pamažu vis daugiau informacijos atskleidžia apie „Mass Effect 4“ vaizdo žaidimą, kuris kaip yra manoma, tęs savo pirmtakų istoriją. Yra teigiama, kad veiksmas vyks praėjus šimtmečiams po „Mass Effect 3“ įvykių, tačiau šios informacijos dar nepatvirtino patys kūrėjai, todėl visa tai liks tik gandų ir kalbų formoje, tačiau ateinančiais metais tai tikrai turėtų pasikeisti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas