Geriausia „Xbox Series S“ konsolė, kurios negalima nusipirkti

Rokas Gaidys

2021-07-30, 12:10

1 komentaras
Geriausia „Xbox Series S“ konsolė, kurios negalima nusipirkti

Vaizdo žaidimų bendradarbiavimas su įvairiais prekės ženklais nėra pati didžiausia naujiena. Nuo paprasčiausios drabužių linijos iki viso pilnai veikiančio šaldytuvo – pasirinkimų tikrai netrūksta. Vienų iš jų kaina apsiriboja vos keliais eurais, o už kai kuriuos reikia smarkiai paploninti piniginę. Na, o dabar buvo pristatyta galimybė laimėti vieną, galbūt net kasdieną naudojamą „Xbox Series“ konsolę, kuri bus sutalpinta į kelioninį lagaminą.

„Xbox“ pristatė naujausią savo konsolės versiją, tai yra koloboraciją su aukštos klasės lagaminų gamintojais. „Xbox Series S“, kartu su ekranu dabar būtų galima vežiotis visur, tačiau yra labai rimtas stabdis tam. Vienintelė bėda yra ta, kad jo nusipirkti nėra galima ir vienintelis būdas jį gauti yra socialinių tinklų konkursas, kuris yra organizuojamas Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje visiems vyresniems nei 13-kos metų asmenims.

Naujasis lagaminas talpina „Xbox Series S“ konsolę ir tai yra turbūt pats patogiausias žaisti keliaujant. Iš pirmo žvilgsnio, tai atrodo kaip įprastas krepšys, ypač tiems, kurie nėra gerai pažįstami su vaizdo žaidimais ar pačiomis konsolėmis, tačiau jo viduje slepiasi pilnai veikiantis „Series S“ kompiuteris, prie kurio yra prijungtas monitorius. Joje taip pat yra iš karto įrašytas „Microsoft Flight Simulator“, kuris dar visai nesenai pasirodė konsolėse.

Teoriškai, šį lagaminą galima būtų pasiimti ir į lėktuvą ir žaisti (tam reikalinga rozetė ir privaloma nepamiršti parsisiųsti žaidimus iš anksto, nes ore tikriausiai to padaryti jau nepavyks) šį simuliatorių skrendant. Lagamine taip pat yra pridėtas antrasis pultas, kuris gali palengvinti skrydžius ir šone sėdinčiam kolegai. Blogiausia yra tai, kad jo parduotuvėje greičiausiai nusipirkti taip ir nebus įmanoma, nors niekada negali žinoti

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas