Geros žinos „Ghost of Tsushima“ gerbėjams: tęsinio sulauksime anksčiau nei buvo tikėtasi

Rokas Gaidys

2021-06-25, 13:20

0 komentarų
Geros žinos „Ghost of Tsushima“ gerbėjams: tęsinio sulauksime anksčiau nei buvo tikėtasi

Vienas iš geriausių ir populiariausių praėjusių metų „PlayStation4“ vaizdo žaidimų buvo „Sucker Punch“ studijos išleistas „Ghost of Tsushima“. Atviro ir milžiniško pasaulio samurajų laikus vaizduojantis projektas buvo priimtas ypač teigiamai ir fanų, ir kritikų, o po kelių mėnesių pasirodęs internetinis papildinys irgi nepakenkė. Dabar panašu, kad visi tie, kurie su nekantrumu laukia „Ghost of Tsushima“ tęsinio, gali sulaukti jo žymiai anksčiau.

„Gamesradar.com“ duomenimis naujausia „Ghost of Tsushima“ ekspansija vadinsis „Ghost of Ikishima“, kuri dydžiu bus panaši į „Spider-Man: Miles Morales“. Šios informacijos patys kūrėjai dar oficialiai nepatvirtino, todėl ji lieka tik gandų formoje. Tiesa, net nėra žinoma galima pasirodymo data, bet ekspertai spėja, kad tai gali būti šių metų pabaiga arba kitų metų pradžia. Nemanau, kad yra keista jog toks populiarus žaidimas nesulauks papildinio, nes praėjus beveik metams nuo jo išleidimo buvo parduota beveik septyni milijonai jo kopijų ir atsižvelgiant į tai, kad tai yra „PlayStation“ ekskliuzyvas, tai skamba tik dar geriau.

Žinoma dar pernai pasirodė „Ghost of Tsushima: Legends“, kurį kaip ir galima pavadinti rimta ekspansija, tačiau jis vis dėl to buvo nutaikytas į internetinį režimą, o ne į pačios istorijos praplėtimą. Savaime suprantama, kad dabar sklandantys gandai turėtų būti greitai patvirtinti arba paneigti, nes greitu metu turėtų vykti „State of Play“ renginys, kuriame yra nuolatos parodomi naujausi „PlayStation“ žaidimai bei jų papildiniai bei kitos su konsole susijusios naujienos.

Ar „Ghost of Tsushima“ sulauks rimto papildinio greitu metu vis dar lieka neaišku. Jau dabar yra žinoma, kad oficialus jos tęsinys kaip ir yra kuriamas, tačiau iki jo yra dar labai toli. Pavyzdžiui, originalusis žaidimas buvo kuriamas daugiau nei šešerius metus, o tai reiškia, kad antroji „Ghost of Tsushima“ dalis tikrai greitai nepasirodys, todėl mini ekspansija daugeliui tikrai nepamaišytų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas