„Ghost of Tsushima Director's Cut“: ką naujo pasiūlys šis žaidimo papildinys?

Rokas Gaidys

2021-07-29, 13:15

0 komentarų
„Ghost of Tsushima Director's Cut“: ką naujo pasiūlys šis žaidimo papildinys?

Jau rugpjūčio antrojoje pusėje pasirodys naujausia, tačiau mokama „Ghost of Tsushima“ versija, kuri bus prieinama „PlayStation 5“ ir „PlayStation 4“ konsolėms. Iš pirmo žvilgsnio panašu, kad tai bus visiškai naujas būdas išgirsti Jin Sakai istoriją, bet tik tuo tikrai bus neapsiribota. Likus mažiau nei mėnesiui iki jo pasirodymo parduotuvėse, apžvelgsime ką naujo pasiūlys „Director‘s Cut“ versija.

Žaidimo pagrindas kaip ir nesikeis, tai yra veiksmas vyks feodalinėje 13-to amžiaus Japonijoje, žaidėjams reikės ir vėl atlaikyti mongolų invaziją. Galima sakyti, kad bus pilnai įgyvendinta „Sucker Punch“ vizija, nes joje bus pridėtas visas anksčiau kūrėjų sukurtas turinys. Visas originalios versijos progresas ir pasiekimai bus automatiškai perkelti į „Director‘s Cut“, o tai reiškia, kad nebus panašios situacijos kaip buvo su ,pavyzdžiui, „Marvel‘s Spider-Man Remastered PS5“, kurioje reikėjo turėti seną ir naują versijas ir visus failus persikelti rankiniu būdu.

Kitas aspektas yra tai, kad kūrėjai užtikrino, jog ir nauji žaidėjai, kurie nėra bandę „Ghost of Tsushima“ taip pat neliktų nuskriausti, tačiau vis tiek daugiausiai dėmesio bus skirta tiems, kuriems tai bus ne pirmasis kartas. Nuo išleidimo praėjo daugiau nei metai, tai savaime suprantama, kad žaidimas buvo papildytas įvairiomis naujovėmis, o viena iš jų yra „Legends“ režimas, kuris leidžia su draugais dar labiau įsigilinti į mistišką salos praeitį. Dar geriau yra tai, kad „Sucker Punch“ žada pridėti dar daugiau misijų ir kito turinio „Legends“ žaidėjams.

Svarbiausia yra tai, kad „Ghost of Tsushima: Director‘s Cut“ prailgins žaidimą, nes „Sucker Punch“ pridės naują, net 60 gigabaitų dydžio ekspansiją. Veiksmas čia vyks Japonijai priklausančioje Ikio saloje, kuri bus prieinama perėjus pirmąją „Ghost of Tsushima“ istorijos dalį arba „Act 1“ ir pasiekus Toyatama regioną. Įspūdingai atrodantis naujasis žemėlapis, naujos misijos ir priešai bei įvairiausi gamtos triukai ir dar daugybė naujovių, kurių dar nepristatė kūrėjai bus prieinami kiekvienam.

Techniniai parametrai bus labiausiai išnaudoti „PS5“ versijoje. „3D audio“, 60 kadrų per sekundę su 4k raiška bei daugybė kitų žaidimų galimybių bus parodyta būtent su „PlayStation 5“. Taip pat yra kalbama apie „DualSense“ pulto „Haptic Feedback“ ir „Adaptive Triggers“ funkcijų išnaudojimą, kuris suteiks daugiau realistiškumo kovojant ir apskritai valdant herojų ir galų gale, ši versija užsikraus dar greičiau nei iki šiol. Tiesa, „PlayStation 4“ savininkai tokiais privalumais pasigirti negalės, tačiau visi kiti anksčiau paminėti naujinimai jiems taip pat bus prieinami.

Tiesa, ne visi yra patenkint šia „Sony“ strategija atnaujinimų atžvilgiu ir suprantama, kad dėl to jie susilaukė nemažai kritikos. Pagrindinė priežastis yra kaina, kuri bent jau mano manymu tikrai nėra labai didelė, atsižvelgiant į tai, kad bus gaunama ne tik daugybė naujovių žaidime, bet ir papildomos 20 valandų pačio žaismo. Patys „Sucker Punch“ žada, kad dalis rugpjūčio 20-tą pasirodančio atnaujinimo bus prieinama ir tiems, kurie turi originaliąją, o ne tik „Director‘s Cut“ versiją, bet naujos salos jie gali nesitikėti.

„Ghost of Tsushima: Director's Cut“ prekyboje pasirodys rugpjūčio 20-tą dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas