Gruodžio mėnesio nemokami „Playstation Plus“ žaidimai, nepraleiskite progos

Rokas Gaidys

2020-11-26, 18:15 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Gruodžio mėnesio nemokami „Playstation Plus“ žaidimai, nepraleiskite progos

Kaip ir kiekvieną mėnesį šios programos naudotojai gali pasiimti net po keletą nemokamų žaidimų. Kai kurie iš jų yra jau tapę klasika, o kiti kartais iš viso tik ką tik pasirodę prekyboje. Būtent taip ir bus gruodį. Paskutinį kartą taip buvo padaryta su „Fall Guys“- fenomenu, kurį tikriausiai jau daugelis spėjo pamiršti. Po lapkričio „Hollow Knight: Voidheart“ ir „Middle-earth: Shadow of War“ panašu, kad „Sony“ nesnaudžia ir pateikia net 3 puikius žaidimus pirmajam žiemos mėnesiui.

Pirmiausia, nemokamai su „Playstation Plus“ bus duodamas visai naujas žaidimas „Worms Rumble“, kuris apskritai prekyboje pasirodo tik gruodžio 1-ą dieną. Panašu, kad ateityje prenumeratos naudotojai galės gauti ir daugiau nemokamų bei visiškai naujų projektų, nes tai yra jau trečias kartas šiais metais. Priminsiu, kad rugpjūtį tai buvo „Fall Guys“, o lapkritį „Bugsnax“. Grįžtant prie žaidimo, manau, kad jo tikrai pristatinėti nereikia, tik paminėsiu, kad tai bus ne ėjimais paremtas, o jau battleroyale tipo žaidimas, kurs palaikys „crossplay“ ir jame vienu metu galės varžytis iki 32 žaidėjų.

Kitas projektas, tai „Just Cause 4“, kuris pasirodė 2018-ais metais. Nuotykių žanro šaudyklė, kurią mums pateikia „Square Enix“ yra keistas mišinys tarp rimtų susišaudymų ir žmogui neįmanomų triukų bei savotiškų mechanikų. Kaip čia pasakius, „Just Cause“ nėra mano skonio ir nelabai man patinka, bet kadangi jis yra nemokamas, tai tikrai nesipriešinsiu ir jį pasiimsiu.

Na ir trečiasis ir turbūt mažiau žinomas yra „Rocket Arena“. Tai yra trečio asmens šaudyklė, kuri tikrai privers trankyti pultelį ir aprėkti draugus. Vienas iš naujesnių „Electronic Arts“ projektų, kuris pasirodė dar šių metų liepą, tačiau pasaulinės sėkmės taip ir nesusilaukė, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai labai priklauso nuo to kas ją išleido. Tačiau tai tikrai yra smagus ir vertas dėmesio, o geriausia yra tai, kad jis bus nemokamas visiems „Playstation Plus“ naudotojams.

Visi šie žaidimai paslaugos prenumeratoriams yra prieinami jau nuo gruodžio 1 dienos iki pat kitų metų. Manau, kad gruodį bus labiau patenkintas šaudyklių mėgėjų alkis, o po naujų galbūt sulauksime ir kitų žanrų atstovų. Beje, primenu, kad iki mėnesio pabaigos galite pasiimti „Hollow Knight: Voidheart“ ir „Middle-earth: Shadow of War“, nes po to jau nebus aišku kada jie vėl bus nemokami.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas