Juokas pro ašaras: kalėjimo bėglys įkliuvo einantis pirkti „Call of Duty“ žaidimo į parduotuvę

Rokas Gaidys

2021-03-08, 18:47 (atnaujinta 2021-04-27, 00:45)

0 komentarų
Juokas pro ašaras: kalėjimo bėglys įkliuvo einantis pirkti „Call of Duty“ žaidimo į parduotuvę

Visi supranta, kad pabėgti iš kalėjimo tikrai nėra lengva ir būtent dėl to visi bėgliai slapstosi bei visais įmanomais būdais bando ten nesugrįžti. Tiesa, šiuo atveju situacija šiek tiek kitokia britui C. Butler, kuris atlikinėjo 17-kos metų laivės atėmimo bausmę „Spring Hill“ kalėjime Bakingamšyre. Iš jo pabėgęs dar pernai, jis buvo pagautas labai kurioziškoje situacijoje sausio savaitgalį.

Pernai metų lapkričio 28-tą dieną C. Buttler pabėgo iš „Spring Hill“ kalėjimo, kuriame jis buvo nubaustas dėl apiplėšimo, neteisėto ginklų laikymo ir kitų mažesnių nusižengimų. Jam iki šio savaitgalio pavyko sėkmingai slėptis, nes būtent tada jis su draugu sugalvojo nueiti į parduotuvę įsigyti naująjį „Call of Duty: Black Ops Cold War“. Pakeliui jį sustabdė Birmighamo policija ir tiesiog nusprendė paklausti kodėl jie vaikšto mieste pandemijos laikotarpiu. Į šį klausimą bėglys atsakė labai paprastai - jam tiesiog atsibodo sėdėti namuose ir jis atėjo įsigyti naujo žaidimo.

Pareigūnų atstovai teigia, kad jie paprasčiausiai norėjo porą sustabdyti, nes jie pažeidė komendanto valandos taisykles, tačiau pamatę policiją jie staiga apsisuko ir pradėjo eiti į kitą pusę. Sustabdytas C. Buttler spyrė į policininką ir bandė pabėgti, tačiau tai ilgai nesitęsė ir jis paprasčiausiai pargriuvo. Sučiuptajam prie jau buvusios bausmės buvo pridėta papildomi 13 mėnesių už pabėgimą ir 6 mėnesiai už pareigūno užpuolimą. Pasak Birmighamo policijos atstovo N. Rowe, šis idiotiškas sprendimas išeiti per komendanto valandą įsigyti vaizdo žaidimo liks mįsle į kurią atsakyti yra tiesiog neįmanoma.

Situacija tikrai skamba mažų mažiausiai kurioziškai, nes dabar nėra kažkokie 90-ieji ir beveik visus vaizdo žaidimus galima įsigyti internetu. Na, bet jeigu ne šis sprendimas, tikriausiai bėglys būtų dar ilgai sėkmingai slapstęsis ir toliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas